Keramiske Fliser

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Flisetype
Skarpskåret
Fliseform

Keramiske fliser i alle afskygninger

Keramiske fliser er et meget populært valg, når vi skal vælge fliser til vores bolig. Det er de, fordi de har en stor variation i farver og udtryk, og fordi de er meget slidstærke. Keramiske fliser består blandt andet af sand, kvarts, kaolin, ler og naturlige farvestoffer. Grundet brænding ved en meget høj temperatur, får de en god holdbarhed. Det er en flise, der ikke optager fugt, og derfor er den yderst velegnet til rum som badeværelse, bryggers og entré. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du går på jagt efter en keramisk flise til dit hjem.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Flisetype
Skarpskåret
Fliseform

Se et udvalg af vores sortiment

Keramiske fliser er populære, fordi de kan ramme lige præcis det look, du ønsker for dit hjem. Vi har keramiske fliser i flere varianter, så du kan finde det, der passer allerbedst hjemme hos dig. Er du ude efter betonlook, bør du se nærmere på vores Sora-sortiment, hvor der er fem forskellige farver at vælge imellem. Denne flise er hårdfør, nem at rengøre, praktisk og slidstærk. Og så er den selvfølgelig flot. Den uglaserede keramiske flise er mat i sit udseende. Den er anvendelig i alle rum, og så har den den fordel, at dens overflade har samme look flise for flise.

Den glaserede sten har fået en glasur, efter den er blevet brændt - og så er den blevet brændt på ny. De glaserede fliser kan være glatte, og vi anbefaler derfor, at de glaserede fliser bruges på væg i vådrum. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den flise, der passer bedst til dig.

Keramiske fliser i dit badeværelse: Hvordan plejes de?

De keramiske fliser benyttes oftest i badeværelser, og det er også her, de bliver udsat for allermest slid. Det gør de, fordi vores badeværelser er fugtige. Derfor skal du selvfølgelig have kendskab til, hvordan du plejer keramiske fliser i dit badeværelse.

Sådan behandles nylagte fliser

Så snart dine keramiske fliser i dit badeværelse er lagt, har de godt af en behandling, der giver dem de allerbedste betingelser.

Nylagte fliser kan med fordel få en behandling med et middel til slutrengøring. Her hos Bad & Fliser finder du midler, der kan give dine fliser og fuger den helt rette start på tilværelsen. På den måde kan du være sikker på, at dine fliser bedst muligt står imod daglig brug i mange år frem i tiden.

Sådan vedligeholder du dine fliser

Nu er dine keramiske fliser i badeværelset klar til daglig brug. Men vedligeholdelsen stopper selvfølgelig ikke her. Vi anbefaler, at du bruger rengøringsprodukter, der er udviklet til at rengøre keramiske fliser, så du sikrer dig, at de holder i mange år.

chevron-down