Vaske

Tilpas søgning
Farve
Brand
Montering
Mål
Hanehul
Materiale
Udformning

Vaske

Håndvaske er uundværlige for at holde den gode håndhygiejne og derfor har de primært en praktisk funktion. Din håndvask kan måske blive nedprioriteret, når du skal indrette badeværelset – for det er jo bare en håndvask.

Men en håndvask er ikke bare en håndvask. Den er med til at sætte rammerne for stemningen og stilen på dit badeværelse, da det på mange badeværelser vil være det første, du ser. Vi forhandler et stort udvalg af vaske, så du kan finde lige den, der falder i din smag.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand
Montering
Mål
Hanehul
Materiale
Udformning

Giv badeværelset kant med anderledes materialer

Hvid er det klassiske valg, når der skal vælges vask til badeværelset. Hvid fungerer bare altid godt, hvad enten du ønsker at holde det klassisk og minimalistisk på dit badeværelse, eller du ønsker at skabe ro, fordi du har spraglede fliser eller andet, der stikker ud. Håndvaske behøver dog ikke være hvide, og de kan bruges til at give dit badeværelse kant og personlighed.

Gå eksempelvis efter farver, eller vælg mellem materialer som beton, komposit, porcelæn og natursten, når du skal finde din nye vask. Beton er eksempelvis et råt og smukt materiale, der kan give rummet et industrielt og på samme tid elegant look.

Vaske i forskellige former

Leder du efter en rund håndvask til dit badeværelse? Eller vil en firkantet passe bedst ind i stilen? Hvad enten du søger den ene eller anden form på din nye vask, finder du det hos os.

De bløde og runde former kan være med til at bløde et skarpt udtryk i rummet op, mens de firkantede kan give skarphed til en måske ellers afslappet indretning. Formen har meget at sige for det udtryk, du ønsker at badeværelset skal udstråle, så derfor bør du overveje, hvilken form der bedst passer ind i netop dit rum.

Fritstående eller væghængt vask

Du kan vælge mellem en nedfældet, integreret, væghængt eller fritstående vask. Fordelen ved at vælge en nedfældet eller integreret vask i et baderumsmøbel er, at du sparer plads og får en elegant helhed.

Med en fritstående eller væghængt model kommer vasken langt mere til udtryk i indretningen. Og her er det for alvor vigtigt at vælge en, der falder godt ind med resten af interiøret. Vælger du en fritstående eller væghængt, får du i højere grad en vask, som skaber blikfang i rummet.

Håndvask og armatur hænger sammen

Du kan ikke sige håndvask uden at sige armatur. De to hænger uløseligt sammen. Derfor er det også en god idé, at stilen på de to matcher hinanden.

Går du efter et strømlinet look, kan du med fordel vælge en firkantet vask og et armatur med skarpe linjer. Vælger du derimod en rund vask, vil et armatur med bløde linjer understrege stilen. Det kan også være, at du ønsker at lege med geometrien og sætte et kantet armatur sammen med en rund håndvask. Valget er heldigvis dit, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du indretter dig.

Dobbelt op på håndvaske – gør de travle morgener lettere

Er der run på om morgenen? Måske har du en stor familie, hvor morgener hurtigt bliver til et kaotisk tidspunkt på dagen. Der er mange mand, der skal forbi vasken, enten for at børste tænder, barbere sig, vaske hænder eller lægge makeup.

Er dit badeværelse stort nok, hvorfor så ikke indrette det med to vaske? På den måde bliver der skabt rum til, at tiden udnyttes bedst muligt. Det kan lette presset om morgenen og gøre de travle stunder lettere.

Sådan vedligeholder du din vask

Selvom mange af vores håndvaske er fremstillet i slidstærke og vedligeholdelsesfrie materialer, er det altid en god idé at rengøre din vask jævnligt. På den måde holder du vasken fri for bakterier, samtidig med at du holder den pæn længst muligt.

Men hvordan vedligeholder du bedst din vask? Når der kommer vand i en vask, vil der uundgåeligt komme kalkaflejringer, uanset hvor modstandsdygtig den er.

Den korrekte rengøring af din vask kommer selvfølgelig an på materialet. Rådfør dig hos en af vores rådgivere, hvis du er i tvivl.

Hvilken vask skal du vælge?

Når du går på jagt efter en ny håndvask til dit badeværelse, skal du overveje, hvilket behov den skal opfylde. Går du udelukkende efter design, eller skal den være let at rengøre og vedligeholde? Heldigvis for dig forener langt de fleste af de vaske, vi forhandler, design og praktik.

Vi anbefaler derfor, at du kigger på, hvordan du bedst finder den vask, der matcher fliser, møbel og andet interiør på dit badeværelse, så du får skabt en smuk helhed.

chevron-down