Træ-look

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Træ-look

Keramiske fliser er brændte. Det betyder, at de ikke ændrer form eller udtryk, når de først er produceret. Det er hovedsageligt derfor, at keramiske fliser er populære, når vi vælger fliser til vores bolig. Keramiske fliser findes i alle afskygninger, og her på siden finder du den med et smukt og varmt trælook, der inviterer naturen med helt ind i din bolig.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Parketgulve uden besvær

Der er ikke noget smukkere end flotte parketgulve. De tilfører en masse varme til rummet, og de går godt til både den minimalistiske stil, hvor væggene er hvide og møblerne holdt i støvede nuancer, den rå industrielle stil med betonlook såvel som den romantiske stil med et miks mellem gamle og nye møbler.

Med andre ord passer de smukke gulve ind i enhver boligstil, og mange vil gerne have naturen med ind i boligen – her er parketgulve et naturligt valg. Et parketgulv kræver dog flid. Derfor er det helt fantastisk, at du i dag kan få fliser med trælook, der fuldstændig matcher udseendet på rigtigt træ. Faktisk er det sådan, at vores kunder ikke kan se forskel, når de besøger vores showroom.

Få trælooket ind på badeværelset

Det er selvfølgelig ikke kun dine gulve, der kan nyde godt af fliser med naturtro trælook. Du kan faktisk også føre looket videre på dine vægge. Beklæd din bruseniche med fliser med trælook og få et varmt udtryk ind på dit badeværelse. Det giver en følelse af at tage bad i den rå natur.

Mat, grå, røget – knaster og årer

Du kan vælge lige præcis den flise, der opfylder dine ønsker for, hvordan dit trægulv skal se ud. Om du er til de helt mørke nuancer, de lyse egetræsgulve eller måske den røgede og nærmest gyldne farve, kan du finde en flise, der matcher dit behov. Keramiske fliser med trælook kommer også i udgaver fyldt med knaster og årer, som medvirker til, at du ikke kan se forskel på, om det er ægte træ eller en flise.

Vælg selv udtryk og stil på dine fliser med trælook

Vores keramiske fliser med trælook gør det ikke bare lettere for dig at få den naturlige varme fra træ ind i dit hjem og at vedligeholde dit gulv, hvis du spilder farverige fødevarer på det.

Du kan også helt vælge det udtryk, du ønsker dine fliser skal have. Er du til et elegant og stilrent udtryk? Eller foretrækker du i stedet et råt og industrielt look? Mulighederne er mange, og du vælger selv, hvilket udtryk der bedst passer ind hjemme hos dig.

Naturtro gulvfliser til både inde og ude

Ønsker du en flot træbelægning på din terrasse, men kan du ikke helt overskue vedligeholdelse af den? Med gulvfliser med trælook får du en terrasse, der nemt kan spules med vand og fremstå så god som ny. Se vores sortiment igennem, eller henvend dig til en af vores dygtige medarbejdere, hvis du har brug for vejledning.

Lad gulv og væg gå i et

Ønsker du wow-effekt i din bolig, kan du overveje, om fliserne skal fortsætte op på væggen. Lad de flotte fliser klatre op og indhylle dit rum i flot træ. Sådan får du træfornemmelsen helt ind i dit hjem. Helt uden besvær.

Vedligeholdelse af dine fliser med trælook

Selvom keramiske fliser med trælook er lette at vedligeholde, kræver de dog den rette pleje for at holde sig smukke langt ud i fremtiden.

Sørg for at vælge de rigtige plejemidler til dine fliser, så du hverken beskadiger eller gør dem grimme at se på. Vi hjælper dig gerne, så du får de produkter, der passer til netop din flise. På den måde er du sikret, at dine fliser med trælook får den behandling, de har brug for.

Søg inspiration i vores showroom

Har du ikke fantasi til at forestille dig, hvordan keramiske fliser med trælook kan tage sig ud i din bolig? Sving en tur forbi vores showroom og bliv inspireret. Her kan du vælge mellem et hav af fliser med trælook og vælge lige den, der bedst passer til din boligs stil og udtryk.

chevron-down