Håndvaskarmaturer

Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Montering
Tud længde

Hold den gode stil og håndhygiejne

For at holde den gode håndhygiejne er håndvaskarmaturer helt uundværlige på dit badeværelse. Men de er ikke bare praktiske, de er også en stor del af indretningen. Uden et håndvaskarmatur vil dit badeværelse ikke se fuldendt ud. Bliv klogere på vores forskellige håndvaskarmaturer her og find den, der passer bedst til dine behov og din indretning hjemme hos dig.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Montering
Tud længde

Vælg mellem indbygget eller bordmonteret håndvaskarmatur

Dit nye håndvaskarmatur skal passe til stilen på dit badeværelse. Men det skal også opfylde funktionelle behov i din hverdag. Derfor skal du tage stilling til, om dit armatur til håndvask skal være indbygget eller bordmonteret.

Et indvendigt armatur er bygget ind i væggen og smelter derfor næsten sammen med væggen. Det betyder, at du slipper for slanger og rør, så du får et helt stilrent udtryk. Det giver dig tilmed færre overflader til vedligeholdelse.

Med en bordmonteret variant er armaturet, som navnet antyder, monteret direkte i vasken – og armaturet bliver på den måde en dekorativ del af vasken. Det er lettere at udskifte et bordmonteret håndvaskarmatur med et nyt, hvis du gerne vil give dit badeværelse et andet udtryk, eller hvis det bare trænger til nyt liv.

Få PVD- eller lakeret overflade

Blandt vores håndvaskarmaturer kan du få forskellige overflader. I vores udvalg af armaturer til din vask findes lakering eller PVD-overflade. Hvilken en, du skal vælge, afhænger af dine behov og dit budget.

Et lakeret armatur er oftest billigere end de varianter, der har en PVD-overflade. Det er det, fordi det ikke er helt så modstandsdygtig overfor slitage og kalk. Det betyder dog ikke, at det ikke er robust, men overfladen er en smule lettere at bryde igennem.

Et armatur med PVD-overflade er mere robust over for hverdagens slid på grund af coatingen, som brændes ind i materialet. Det gør det til en hårdfør variant, som holder mange år frem i tiden.

Indmad: Keramisk eller plastik?

Et håndvaskarmatur er ikke bare et håndvaskarmatur. Når du skal vælge et, er der flere forhold at tage højde for. Et af de forhold er indmaden, som kan være keramisk eller af plastik.

Herhjemme i Danmark består vores vand af et usædvanligt stort indhold af kalk. Og det kan få stor betydning for indmaden i dit armatur. Det høje kalkindhold betyder, at kalk hurtigt hober sig oppe inde i selve armaturets indmad. Vælger du et armatur med keramisk indmad, knuser det kalken – og derfor får du et mere holdbart og modstandsdygtigt armatur til din håndvask.

Et armatur med indmad af plastik er en billigere løsning på den korte bane, men vælger du et med keramisk indmad, som er dyrere her og nu, vil det på den lange bane være godt givet ud. Netop fordi det har en længere levetid og ikke skal skiftes ud så ofte som et med plastik.

Håndvaskarmaturer i forskellige former og materialer

Et armatur i et stramt sort look eller et i messing med bløde, runder linjer. Mulighederne er mange, når du skal vælge design på dit nye armatur til håndvask.

Alle vores håndvaskarmaturer har et enkelt og stilrent design, som passer ind i den moderne badeværelsesindretning. Men om du skal indrette dig med et i sort, hvidt, krom eller messing er helt op til dig og din stil.

Håndvask og armatur – match med hinanden og rummet

Du kan ikke have en håndvask uden også at have et håndvaskarmatur. De to hænger uløseligt sammen. Derfor er det også en god idé, at du har dit valg af håndvask med i baghovedet, når du skal vælge et håndvaskarmatur.

For at skabe et helhedsindtryk skal de to dele gerne hænge sammen, så de sammen danner en enhed i stedet for at stritte i forskellige retninger. Det samme gælder den øvrige indretning på badeværelset. Et godt råd er altid at kigge på de indretningsvalg, du har truffet. Har du indrettet dig med sorte armaturer i din bruseniche, kan det være en idé også at vælge det til din håndvask. På den måde får du skabt sammenhæng i din indretning.

Reparer dit håndvaskarmatur med reservedele

Selvom du køber et slidstærkt og robust armatur, kan uheldet være ude. Hvis dit armatur mod forventning skulle gå i stykker, behøver du heldigvis ikke skifte det ud med et helt nyt.

Hos Bad & Fliser forhandler vi kun armaturer fra de leverandører, som også kan levere reservedele. Det er i mange tilfælde en langt billigere løsning, end hvis du skal skifte armaturet helt ud.

Få syn for sagen i vores showroom

I vores showroom får du masser af inspiration til dit nye håndvaskarmatur – for det kan være et svært valg at træffe. Her kan du også se og fornemme overflade og materiale, så du kan vælge det helt rigtige til dit badeværelse.

Har du ikke mulighed for at besøge os i vores showroom, er der heldigvis masser af inspiration at finde i vores online inspirationsunivers.

 

chevron-down