Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Tandkrus

Mangler du et tandkrus til dine tandbørster? Men vil du ikke have et hvilket som helst krus? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Bad & Fliser stiller vi krav til hvert enkelt element til badeværelsesindretningen. Derfor har vi også udelukkende tandkrus og andet tilbehør i allerhøjeste kvalitet, når det gælder funktion og design. Gå på opdagelse i vores sortiment og find dit favoritkrus til dine tandbørster.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Dekorativ holder til dine tandbørster

Kan du ikke bare stille dine tandbørster i et hvilket som helst krus? Jo, det kan du. Funktionen er den samme. Men hvis du gerne vil fuldføre stilen på dit badeværelse, bør du sætte dine tandbørster i et smukt tandkrus.

De tandkrus du finder her hos os er alle fremstillet i et smukt design, der enkelt smelter ind som et dekorativt element i indretningen.

Keramik er hot

Keramik var det helt store i 50’erne. I de senere år har det fået en ny opblomstring - men det behøver slet ikke få den der retro-vibe. Keramik er hot, og det kan skabe en helt særlig varme i din indretning.

Flere af vores tandkrus er keramik. Det vil sige, at det er produkter lavet i brændt ler. Sætter du keramik sammen med flotte neutrale farver på vægge og møbler, vil det få et helt andet og moderne udtryk, end du måske husker fra din bedstemors reol.

Tandkrus i et rent og tidløst design

Foretrækker du dit tilbehør i et stilrent og tidløst design, der aldrig går af mode? Så har vi et udvalg af klassiske tandkrus i et enkelt hvidt design.

Det enkle formsprog og den hvide farve skaber rene linjer i rummet. Det passer perfekt ind i en minimalistisk indretning, hvor fokus er på elegance.

Jordfarver skaber ro i dit badeværelse

Er du vild med naturen? Hvorfor så ikke bringe en del af den ind i dit badeværelse? Det kan du gøre med et tandkrus i lækre jordfarver.

Vælg smukke brunlige nuancer eller gå med en støvet grøn, der henleder tankerne på skovens stille ro. Når du bringer de enkle naturfarver ind i rummet, får du skabt en særlig stemning, der emmer af ro og fordybelse. Og er det ikke det, vi alle ønsker i vores badeværelse?

Få dit eget personlige tandkrus

Flere af vores tandkrus er helt unikke. Det er de på den måde, at du får dit helt eget personlige krus, som ingen andre har.

For vælger du et krus i keramik med håndmalet glasur, kan du være sikker på, at der ikke er et andet krus, der er komplet magen til. De små variationer i glasuren gør dem helt særlige.

Praktik og æstetik i ét

Et tandkrus med hele familiens tandbørster er praktisk, men kan også være en del af indretningen. På den måde spiller funktion og design tæt sammen.

Sæt kruset på en matchende bakke og gør det til en del af en lille dekoration. Du kan eksempelvis sætte en matchende, krukke, et duftlys eller andet sammen med kruset, så du gør det dekorativt ind i indretningen.

Rengør jævnligt dit tandkrus

Lige så vel som du jævnligt rengør din vask, toilet og andet på badeværelset, skal du også huske at rengøre dit tandkrus.

Her kan der gemme sig flere millioner bakterier, der blandt andet overføres fra tandbørsten. Rengør derfor tandkruset med mild sæbe og varmt vand, så du holder den gode hygiejne.

Opbevaring af dine makeupbørster

Et tandkrus behøver ikke kun holde dine tandbørster. Du kan også opbevare dine makeupbørster i kruset.

På den måde har du dem samlet og altid lige ved hånden, når dagens eller aftenens makeup skal lægges.

Hold øje med inspiration

Kigger du derimod efter inspiration til at indrette dit badeværelse smukt med et tandkrus og andet interiør, kan du slå vejen forbi vores store showroom. Her er der rig mulighed for at gå på inspirationstur blandt vores opstillede badeværelsesmiljøer. Se også vores online inspiration, hvis du har brug for at få gode idéer til din indretning.

chevron-down