Farvede Fliser

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Keramiske fliser farvede

Går du med overvejelser om at renovere dit gamle badeværelse? Måske trænger det til den helt store tur, eller måske er det nok med et ansigtsløft. Der er mange ting, du kan gøre for at shine dit hjem op og give det et mere personligt touch.

Hos Bad & Fliser har vi et stort udvalg af keramiske fliser i alle afskygninger. Derfor kan du være sikker på, at der er noget for dig i vores store sortiment. Farvede fliser kan gøre meget for et rum. Har du eksempelvis altid drømt om et gult badeværelse, synes vi, du skal forfølge din drøm. Og vi hjælper dig gerne på din rejse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Gå all in med farvede fliser

Vi har fliser til dig, der ønsker at gå all in med farvede fliser. Du kan vælge at indrette dit rum, helt som du ønsker med farvede fliser i forskellige nuancer eller den samme farve i hele rummet. Der findes ingen grænser for, hvor mange farver du kan putte ind i dit badeværelse. Det er din egen fantasi, der bestemmer.

Uanset hvilken farve fliser du ønsker i rummet, er de med til at give karakter, kant og ikke mindst personlighed i din bolig. Farver skaber også liv og varme, så du altid får en rar fornemmelse eller et smil på læben, når du træder ind i rummet. Er du i tvivl om, hvilke fliser du skal sætte sammen, kan du komme ud til os og prøve dig lidt frem med de forskellige fliser.

Den nordiske minimalisme får modspil

Der hersker ikke tvivl om, at den nordiske minimalisme dominerer på indretningsfronten. Vi indretter os primært med sarte nuancer og elementer fra naturen. Det er det sikre valg.

De seneste år er der dog blevet kastet flere farver på paletten, og det er også en tendens, mange boligmagasiner viser. Det startede med en enkelt farve på en væg eller lidt mosaikker i badeværelset. Nu maler vi hele rum og endda lofter i flotte farver. Og det samme gælder badeværelset. Find dine nye farvede fliser hos os.

Farvede fliser: Vælg den farve, der passer til dig

For nogen er det det mest naturlige i verden at omgive sig med farver i hjemmet. Og der er ikke langt fra tanke til handling, når det kommer til frække farver på badeværelset. For andre kan det være svært at begive sig ud i et univers af farver. Når du vil indrette dig med farvede fliser i dit hjem, er det altid en god idé at vælge de farver, der bedst passer til dig og din øvrige indretning.

Er du vild med grøn? Så vil du sikkert også blive glad af at se på grønne fliser hver dag. Har du indrettet dig med blålige nuancer, vil blå fliser matche udtrykket godt. På den måde får du skabt helhed og sammenhæng i din bolig.

Få fliser i rolige nuancer

Når vi taler om farvede fliser, behøver de hverken være pink, gule, orange eller lilla. De kan sagtens være rolige farver i afdæmpede nuancer, hvis du er mere til de støvede nuancer. Farver behøver ikke dominere for at give badeværelset et særligt og personligt udtryk. Og uanset om du er til en romantisk, minimalistisk eller industriel stil i dit hjem, kan du understrege det ved hjælp af farvede fliser.

Lav dit eget flisebord

Har du mod på at give dig i kast med at lave dit eget bord med farvestrålende fliser, er disse fliser perfekte til opgaven. Vælg den farve, du ønsker, og beklæd et sofabord, havebord eller spisebord med dem. Du kan også lave din helt egen kube beklædt med farvede fliser. Brug det som dekorativt sidebord eller sengebord, og giv din bolig et personligt touch.

Hold dine farvede fliser smukke med den rette pleje

Den keramiske flise er brændt og suger ikke meget vand. Den er derfor optimal i vådrum, hvor fugtigheden er større end andre rum. Alligevel skal du holde dine farvede fliser pæne med den rette vedligeholdelse af dem. Det gør du bedst med produkter uden sæbe, så dine fliser undgår at få en fedtet overflade, da sæbe vil sætte sig som en hinde ovenpå flisen. Har du lige monteret din flise, kan det være en fordel med en fugeforsegler. Tal med en kompetent medarbejder her hos os – så guider vi dig til den bedste behandling af dine fliser.

Gå på opdagelse i et online inspirationsunivers

Har du svært ved at visualisere, hvordan farvede fliser kan tage sig ud i dit hjem? Så kan du besøge vores showroom, hvor vi har en masse bud på netop det. Har du ikke mulighed for at besøge os fysisk, kan du besøge vores online inspirationsunivers.

Du kan også med fordel finde inspiration på medier som Instagram eller Pinterest. Her findes masser af eksempler på, hvordan du kan bruge farvede fliser. Finder du noget, du gerne selv vil kopiere, vil vi gøre alt for at imødekomme dine ønsker.

chevron-down