Sæbedispensere

Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Sæbedispenser

Med en sæbedispenser kan du gemme sæben væk i en smuk og stilfuld beholder på badeværelset. Det giver både hygiejne og indretning et pift.

Vi har samlet et udvalg af forskellige sæbedispensere, så der er noget for enhver smag og indretningsstil. Gå på opdagelse i vores sortiment og find den der bedst matcher din stil.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Hold den gode håndhygiejne med en sæbedispenser

Har du tal på, hvor mange gange du vasker hænder i løbet af en dag? For at holde den gode håndhygiejne skal du vaske dem ofte. Det hjælper en sæbedispenser dig med.

En sæbedispenser doserer let den rigtige mængde sæbe, hver gang du skal vaske hænder. Og har du brug for lidt mere, pumper du bare en gang til.

Forskellige former og

Er du til runde, organiske former? Eller foretrækker du i stedet et mere kantet formsprog? Uanset hvad kan du finde sæbedispensere i forskellige former og farver her hos os.

De runde former skaber bløde fornemmelser på dit badeværelse, mens de mere skarpe former giver rummet et stramt look.

Unikke sæbedispensere til din personlige

Ønsker du at skabe en helt personlig indretning, som ingen andre har magen til? Det forstår vi godt. Heldigvis kan du skabe et individuelt look ved at sammensætte dit interiør på spændende og anderledes måder.

Elsker du at få noget, som kun du har, så gå med vores unikke sæbedispensere i håndmalet glasur. Hver enkel sæbedispenser er helt sin egen – og ikke to er ens. Det sætter rammen om dit helt personlige præg på badeværelset.

Understreg stilen på dit badeværelse

Har du allerede inviteret naturen indenfor på dit badeværelse i form af smukke trænuancer og naturstensfliser? Så understreg gerne din stil med en sæbedispenser inspireret af naturen.

Flere af vores sæbedispensere emmer af naturens rolige farver, så du kan skabe den samme rolige stemning, som gode gåture ved havet eller i skoven kan skabe.

Hvis du derimod har indrettet dig med enkle nuancer og et stramt design, er det en god idé at fortsætte samme designsprog for at skabe helhed i rummet. Det kan du gøre ved at matche dine hvide hylder eller andet tilbehør med en hvid sæbedispenser i stilrent design.

Bind en sløjfe med tilbehør i samme serie

Flere af vores sæbedispensere indgår i serier med eksempelvis krukker, skåle og toiletbørster. Ønsker du at skabe et stilrent udtryk på dit badeværelse, kan du vælge flere dele tilbehør i samme serie.

Det binder en sløjfe på din indretning, fordi du får skabt sammenhæng mellem de forskellige dele i rummet. Og det behøver slet ikke være kedeligt, så længe du sørger for ikke at vælge den samme farve over hele linjen.

En sæbedispenser til køkken og bryggers

Det er naturligvis vigtigt at have adgang til sæbe på dit badeværelse for at opretholde den gode håndhygiejne. Men også i køkkenet og bryggerset er det afgørende med optimal hygiejne.

Når du har med madvarer at gøre, bliver dine hænder hurtigt beskidte og bakteriefyldte, og derfor er en sæbedispenser også uundværlig i dit køkken.

Lad kreativiteten få frit spil i vores inspirationsunivers

Har du brug for at få sat skub i din kreativitet? Så besøg vores showroom og se, hvordan du kan sammensætte din sæbedispenser med andet tilbehør på en sammenhængende og spændende måde i din indretning.

Det er altid en god idé at indhente inspiration forskellige steder fra. Det kickstarter kreativiteten, og selvom du får gode idéer, kan du sagtens selv gøre det til dit helt eget. Inspiration handler netop om at lade sig inspirere, og det behøver derfor ikke være en kopi til dit eget hjem.

Find inspiration i boligmagasiner og via sociale kanaler som Pinterest og Instagram. Eller besøg vores online inspirationskatalog, hvis du har brug for gode idéer til dit badeværelse.

chevron-down