Badeværelse

Badeværelse – alt i sanitet, møbler og tilbehør

Når du skal indrette dit badeværelse, kræver det alt lige fra badeværelsesmøbler til sanitet og tilbehør, der kan give rummet det helt rigtige udtryk.

Læs mere

Hos Bad & Fliser finder du det hele. Vi har alt, der gør dit badeværelse fuldendt, og som kan opfylde dine personlige badeværelsesdrømme. Bliv klogere på alt til badeværelset her og gå på udkig efter tilbehør, møbler eller sanitet – der er med garanti noget for enhver smag.

Badeværelsesmøbler i alverdens farver, materialer og størrelser

Drømmer du om at indrette dit nye badeværelse med smukke møbler i varmt træ? Eller er du mere til klassisk hvid? Vi har det, der passer til din stil.

Hos os finder du et væld af materialer og nuancer, der giver dig det personlige udtryk, du ønsker i dit velværerum. Du kan mikse og matche i et hav af farver – hvad enten du er til rolige skandinaviske linjer og nuancer i lyse, naturlige toner, eller du er mere dristig og drømmer om et møbel i grønne, blå eller gule nuancer. Der er frit spil på farvepaletten for dig og din kreativitet.

Mål tilpasset dit badeværelse

Mange af vores badeværelsesmøbler kan du få i skræddersyede størrelser og mål, så de passer perfekt ind i dit baderum. På den måde kan du selv være med til at designe og skræddersy møblet efter dine specifikke behov.

Det kan eksempelvis være, du har et meget småt eller stort badeværelse, eller det på anden vis kræver specielle mål. Fælles for alle de badeværelsesmøbler, du finder hos os, er deres kompromisløse tilgang til kvalitet, holdbarhed og slidstærke materialer. Det sikrer dig, at du får et møbel, der vil følge dig mange år frem.

Sanitet – fuldend badeværelsets æstetik og funktion

Sanitet er en stor del af dit badeværelse. Både når det gælder æstetik og funktion.

Sanitet betyder sundhed, og det er derfor en afgørende faktor, hvordan sanitet bidrager til vores sundhed på badeværelset. Sanitet er blandt andet:

Alle sammen er vigtige for funktionen og renligheden på dit badeværelse. Et badeværelse uden et toilet, håndvask og brusemuligheder med armaturer ville ikke være et badeværelse, der lever op til dine behov for personlig hygiejne i hverdagen.

Skal dit badekar og håndvask være i komposit?

Når du skal have et badekar eller håndvask, er der flere muligheder for at vælge materiale. Det kan eksempelvis være akryl og porcelæn.

Du kan også gå med komposit, der er et slidstærkt materiale, som er blevet mere og mere populært takket være den lave vægt og høje styrke. Kommer der små ridser i overfladen, kan du faktisk polere dem væk – det kan du ikke på samme måde med porcelæn.

Det er derfor en stor fordel, hvis du gerne vil holde dine sanitetsløsninger smukke i mange år frem. Sanitet, der skaber sammenhæng I indretningen af dit badeværelse spiller sanitet en stor rolle for udtrykket. Gå gerne efter at skabe en god sammenhængskraft mellem de forskellige dele.

Det kan eksempelvis være dine armaturer i bruseniche og ved håndvasken, der begge er i messing og i bløde former, som skaber linjer til dit runde badeværelsesspejl. Tænk gerne helhedsindtrykket ind, når du vælger sanitet. På den måde skaber du harmoni og rolige linjer, der gør det til en fornøjelse, hver gang du træder ud på dit badeværelse.

Badeværelsestilbehør – den sidste finish

Når du har tegnet de store, overordnede linjer på dit badeværelse med møbler og sanitet, er du kommet et godt stykke. Men de sidste og afgørende detaljer ligger i badeværelsestilbehøret.

Tilbehør til badeværelset sætter den sidste og afgørende finish for udtrykket på dit badeværelse – og så er det tilmed en nem måde at shine et gammelt badeværelse op på ny med få og enkle midler.

Hos Bad & Fliser har vi et stort udvalg af tilbehør:

  • Toiletrulleholdere
  • Toiletbørster
  • Pedalspande
  • Sæbedispensere
  • Tandkrus
  • Håndklædekroge og knager
  • Hylder
  • Kurve
  • Krukker og skåle
  • Lysestager

Skab hygge og stemning i dit velværerum

Tilbehør er dekorativt, men det skaber også en særlig stemning i rummet. Hæng knager på din væg med bløde håndklæder, sæt matchende sæbedispenser og tandkrus med smuk glasur på kanten af håndvasken og giv varme og liv med smukke lysestager.

Ved at skabe små, dekorative opstillinger på dit badeværelse kan du tilføre hygge og personlighed til rummet – det giver dig lyst til at opholde dig derude, når den personlige hygiejne skal håndteres.

chevron-down