Specialformer

Tilpas søgning
Fliseform
Farve
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Pryd dit hjem med fliser i specielle former

Hvis du drømmer om at give dit hjem nyt liv med et karakteristisk udtryk, er det en god idé at rette blikket mod fliser i specielle former. Fliser er en bred betegnelse, og de kan være at finde i alle husets rum på både vægge og gulve. Det kan være farverige og eksklusive natursten eller en mere neutral flise til brusekabinen. Hvis du ønsker en anden udgave af den traditionelle firkantede eller aflange flise, har vi forskellige muligheder hos Bad & Fliser. Hvis du er nysgerrig, så kig rundt her på siden og få inspiration til fliser i anderledes og unikke former.

Læs mere
Tilpas søgning
Fliseform
Farve
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Skil dig ud fra mængden med specielle fliser

Fliser i en særlig form kan tage sig godt ud alle steder i dit hjem på forskellige måder. De er for dig, der ønsker et andet udtryk, og som ikke er bange for at skille dig lidt ud med dine indretningsvalg. Boligindretning handler i høj grad om at vise sin personlighed, og med mere dristige valg signalerer du en legende og kreativ tilgang til dit hjem.

Find din nye specielle flise hos Bad & Fliser

Vi forhandler et bredt udvalg af unikke fliser i specielle former. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om at pifte dit hjem op med smukke fliser.

Specielle fliser kan både tage sig godt ud på et gulv og en væg. Sæt grønne og blå fliser op på væggen og læg dig i slipstrømmen af tidens farverige trend. Du kan også vælge specielle fliser i grålige nuancer til gulvet, der skaber et nordisk og mere råt udtryk. Det hele er op til dig, og hvordan du ønsker at udfolde dig kreativt i dit hjem.

Vi har blandt andet følgende specielle fliser i sortimentet:

  • Arabesque
  • Diamond
  • Rombe
  • Oktagoner

Arabesque

Denne type flise er karakteriseret ved en form for lanterneform med bløde kanter. Den tilføjer en sydlandsk stemning til dit badeværelse, særligt, hvis du vælger den i forskellige farver. Hvis du ønsker et eksklusivt udtryk strejf på dit badeværelse, er Arabesque-fliser et oplagt valg. Vælg dem eksempelvis i blå og skab et mønster, der leder tankerne hen på havet og himlen i bevægelse.

Diamond

Diamond-flisen er en aflang rombe, der kan sættes sammen, så den har form som en diamant. Flisen har et klassisk udtryk, men stadig med masser af ekstraordinær kreativitet, som er helt sin egen. Hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden med dit flisevalg, er den dynamiske Diamond-model for dig.

Rombe

Denne variant er en traditionel rombe, som kan sættes sammen til et smukt mønster, der næsten ligner flerdimensionerede firkanter. Flisen giver masser af liv til den væg eller det gulv, hvor den placeres. Rombe-flisen er til dig, der vil tilføje et overraskende mønster, der giver rummet atmosfære og et helt unikt præg.

Oktagoner

Oktagon-flisen har fået en renæssance de seneste år, og den bliver brugt mere og mere på moderne badeværelsesgulve. Det er en flise med et helt unikt udtryk, og hvis du ikke kender navnet, kender du måske formen. Det er ottekantede fliser, oftest i en hvid farve, som bliver “samlet” i hjørnerne af en mindre sort flise kaldet dot.

Det er et tidløst og sofistikeret valg, der giver dit badeværelse et luksuriøst touch. Det sorte kombineret med det hvide skaber et anderledes præg, uden at det tiltrækker sig alt for meget opmærksomhed.

Til badeværelset eller køkkenet – specielle former til alle rum

Fliser i specielle former kan passe til alle rum i dit hjem.

Oktagon-fliserne kan anvendes på badeværelset, men er også en ofte set flise i køkkenet. Mønstret gør sig godt på et gulv, og hos Bad & Fliser får du fliser i højeste kvalitet, som holder i årevis og er nemme at rengøre.

De andre former – eksempelvis arabesque, diamond, rombe – kan også pryde væggene i køkkenet eller i bryggerset. Her kan en farverig flise være med til at pifte rummet op, og sammen med en bordplade i træ eller marmor skaber de et elegant helhedsindtryk.

Plej dine fliser og forlæng levetiden

Hos Bad & Fliser finder du et bredt udvalg af plejeprodukter til dine fliser – uanset om det er til bekæmpelse af kalk eller pleje til fugerne.

Hold dine fliser smukke, så de får den længst mulige holdbarhed. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt, du har brug for, kan du altid kontakte os. Vi står klar med gode råd og vejledning, så du finder det helt rette middel.

Skal vi hjælpe dig med at finde en unik flise? Kom forbi vores showroom

I vores fysiske showroom kan du se gode bud på, hvordan fliser i specielle former kan skabe et unikt udtryk til dit badeværelse. Hvis det ikke er muligt for dig at kigge forbi, kan du dykke ned i vores online inspirationsunivers, der ligeledes rummer masser af inspiration til dit kommende badeværelse. Giv dig i kast med dine kreative badeværelsesidéer og drøm stort sammen med os.

chevron-down