Vaskeskabe

Tilpas søgning
Farve
Farve Vask
Brand
Serie
Mål
Montering
Materiale
Hanehul
Greb

Vaskeskabe – få plads til dine ting under håndvasken

Drømmer du om et fuldendt udtryk på dit badeværelse med et underskab, der kan hænge sammen med håndvasken på en stilren måde?

Så er et vaskeskab eller underskab et oplagt valg, da det giver masser af opbevaringsplads og kan kombineres med håndvasken i ét samlet møbel. Enkelhed, elegance og effektivitet er nøgleordene for et vaskeskab til dit badeværelse.

Hos Bad & Fliser forhandler vi vaskeskabe fra en række forskellige mærker. Bliv her klogere på, hvilke fordele der er ved denne løsning – og kig rundt på vores side og få inspiration

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Farve Vask
Brand
Serie
Mål
Montering
Materiale
Hanehul
Greb

Få mere plads på badeværelset

Din morgenrutine foran spejlet bliver meget mere effektiv, når du har alting inden for rækkevidde. Hårbørsten kan få en fast plads, så du blot skal række ned efter den – og det er også rart, at barbermaskinen ikke skal gemmes væk på øverste hylde.

Med et skab under din håndvask har du god plads tæt på. Skabet giver også fuld udnyttelse af pladsen på dit badeværelse. På den måde er det en ideel løsning til dig, der har et mindre badeværelse.

Du kan vælge en model, hvor der er luft under skabet, hvilket både skaber plads, gør indretningen mindre ‘tung’ og gør rengøringen en hel del nemmere.

Et strømlinet udtryk: Låger eller skuffer

Vaskeskabe kan både fås med låger eller skuffer. Uanset hvad du vælger, vil badeværelset få et stilfuldt og enkelt udtryk.

Har du en stor familie, hvor der både skal være plads til lillesøsters elastikker i alle regnbuens farver og storesøsters store udvalg af makeup? Så er et større og bredere skab måske det ideelle valg.

Det kan også være, at du har et mindre badeværelse til én person, hvor der kun er brug for en enkelt skuffe. Hos Bad & Fliser hjælper vi dig med at finde den rette størrelse.

Låger eller skuffer? Det kommer an på smag og behag, når det gælder de to løsninger. Det vigtigste er, at det er nemt at organisere og holde orden i alle dine ting. De skjuler begge dine toiletting, hvilket er med til at skabe harmoni i indretningen og mindske forstyrrende rod.

En lille forandring kan skabe stor forvandling

Går du med en drøm om at renovere dit badeværelse? En udskiftning af underskabet kan være en hurtigere og mere økonomisk vej at gå end at skifte armaturer, bruseniche, male alle vægge og så videre.

Hvis du gerne vil ændre en anelse på udtrykket, behøver du ikke skrue på alle knapper. En udskiftning fra et hvidt underskab til ét i træ kan gøre en betydelig forskel designmæssigt.

Materialevalg: Hvad passer til dit badeværelse?

Drømmer du om træ eller højglans eller noget helt tredje? Hvid har i mange år domineret badeværelset, men mørkere eller mere iøjnefaldende farver har i den grad vundet indpas i mange hjem.

Det hele er op til dig og dine ønsker.

Hos Bad & Fliser har vi varianter i forskellige materialer, der giver helt unikke udtryk. Fælles er, at et vaskeskab ofte har et stilrent design, hvilket går godt i tråd med badeværelsets funktion.

Indretningen må gerne støtte op om at skabe ro i hverdagen, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd.

Vælg den rette håndvask

Når du vælger vaskeskab, er det naturligt at overveje, hvordan det passer sammen med håndvasken.

Det er masser af muligheder for at udfolde din personlige smag ved mange af de brands, vi forhandler. På den måde kan du sætte din kreativitet i spil og sammensætte vaskeskabet med præcis den håndvask, der matcher din smag.

Lad din individuelle stil skinne igennem og vælg to forskellige farver på vaskeskab og håndvask – eller gå med et strømlinet udtryk. Håndvasken kan både smelte sammen med skabet eller blive placeret ovenpå som en skål. Det hele er op til dig og din personlige stil.

Udvid dit badeværelsesmøbel

Hos Bad & Fliser forhandler vi også spejlskabe, højskabe og greb, så du kan fuldende møblet til perfektion. Vælg et smukt spejlskab i samme stil som vaskeskabet – og så har du pludselig plads både over og under håndvasken til makeup, cremer og toiletpapir.

Få rene linjer og en arkitektonisk råd tråd med vores andre løsninger.

Se vores sortiment og få inspiration til dit badeværelse

Tag et kig i vores inspirationsunivers og se vores store udvalg af vaskeskabe her: online inspirationsunivers.

Hvis du gerne vil opleve og fornemme materialerne helt tæt på, er du altid velkommen til at besøge vores fysiske showrooms, hvor vi hellere end gerne rådgiver og giver sparring på de forskellige løsninger.

Det er vores mål, at du bliver glad og tilfreds for dit køb, og vi står derfor altid klar med professionel hjælp og god service.

chevron-down