Indretningskonsulent

Vi har øje for dig i din personlige badeværelsesindretning

Indretning af dit badeværelse kan virke som en uoverkommelig opgave. Hvilke fliser skal danne rammen om dit velværerum?

Hvordan indretter du dig bedst med funktionelle møbler og sanitet? Og hvordan fuldender du helheden med hyggeligt og smukt tilbehør?

Vi kender til hele processen lige fra den første flise er lagt, til den sidste knage er hængt op – og vi tager dig gerne i hånden fra start til slut i din personlige indretningsopgave.

Vores erfarne indretningskonsulenter står klar med årelang ekspertise og ærmerne fyldt med kreative og unikke idéer, men altid med udgangspunkt i dig og dine ønsker.

Hos Bad & Fliser ser vi det som et samarbejde – og vores fornemmeste opgave er at indrette sammen med dig

Sådan foregår det

1 Ring til os hos Bad og Fliser på 51552600 for at booke et hjemmebesøg. Du kan også sende os en mail til [email protected].
2 Vores indretningskonsulent kommer hjem til dig for at lave en forventningsafstemning om behov og ønsker til farver, materialer og en generel stil på dit nye badeværelse. Under besøget bliver rummet målt op, så vi sikrer os, at tallene stemmer overens med virkeligheden.
3 Efter aftale modtager du et tegningsforslag i 3D. Tegningen giver en klar fornemmelse af, hvordan dit kommende badeværelse kan se ud.
4 Har du tilføjelser eller kommentarer til indretningskonsulentens tegning, er du velkommen til at tage kontakt, så tilpasser vi tegningen, så du får et badeværelse, som du ønsker det. Vi tilbyder nemlig en enkelt korrekturgang sammen med vores indretningspakke.

Samlet pris for designpakken er kr. 2450,-

Vores designpakke er baseret på besøg Øst for Storebælt, bor du vest for Storebælt så fortvivl ikke, vi kan selvfølgelig godt besøge dig men der vil blive pålagt et gebyr, ring og få et tilbud.

Du kan med fordel søge inspiration hos et af vores showrooms, inden du booker et møde med en af vores indretningskonsulenter, men det er ikke et krav.

 

"Jeg synes, at Leif er lykkes med at fange den der spaagtige fornemmelse på badeværelset, som vi drømte om. De varme toner og naturmaterialer giver ro, og vi nyder at gå ud i badet om morgenen og slapper virkelig af i det."

Sofie Engell

Indretningskonsulenter

Leif Baltzer
Indretningskonsulent

Leif er uddannet i handel og startede sin karriere inden for radio og tv. I 1996 åbnede han sin egen forretning, hvor han solgte fliser og produkter til badeværelset. Det giver ham mere end 25 års erfaring i branchen - og han har tegnet og indrettet badeværelser siden dag ét.

Leif elsker at være kreativ, og hans motto er, at

"ens hjem er ligesom en kulisse. Det skal være et sted med harmoni og velvære”

- Leif Baltzer

Han nyder at skabe badeværelsesprojekter sammen med kunderne og stiller sig først tilfreds, når han kan fornemme, at de bliver glade for resultatet.

Med en gennemført rød tråd til elementerne i køkkenet, farverne i stuen og møblerne i soveværelset, mener Leif, at man opnår det bedste resultat. Skal han hjælpe dig?

Book møde

Book møde

Bemærk det koster 2450,- for designpakken, som inkluderer besøg med op måling, snak omkring forventninger, tegnearbejde og gennemgang af projekt. Samt fremsendelse af plantegning og 3D billeder.
OK - Book Møde - indretningskonsulent
chevron-down