Knager og Håndklædekroge

Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand

Knager og kroge

Har du brug for knager eller kroge til at hænge dine håndklæder på i dit badeværelse? Men har høje krav til kvalitet, udtryk og design?

Så er du havnet det helt rette sted. Hos Bad & Fliser fører vi smukke knager og kroge til dit badeværelse. Fælles for dem er deres elegante design og slidstærke materialer. Vi udvælger nøje det tilbehør, du kan udsmykke dit badeværelse med. For os er det nemlig vigtigt, at design og funktionalitet går hånd i hånd.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand

Stilrent design sikrer dit badeværelse elegance

En krog eller knage opfylder et praktisk behov på dit badeværelse. De gør det muligt at hænge dine håndklæder til tørre, så de ikke samler unødvendigt mange bakterier, samtidig med at du hurtigt kan tørre dine hænder efter håndvask.

Men de opfylder også et dekorativt formål i dit badeværelse. Vores knager og kroge har et stilrent og tidløst design med rene linjer, der giver ethvert badeværelse et elegant udtryk.

Lang holdbarhed med rustfrit stål

I vores sortimentet af knager og kroge til badeværelset finder du flere modeller, der er udført i rustfrit stål. Det gør dem særdeles holdbare og slidstærke.

Som navnet antyder får du et materiale i stål, der ikke ruster. Det er en fordel, når det kommer i kontakt med vand eller fugtige håndklæder. På den måde er du sikker på, at dine knager og kroge holder sig smukke langt ud i fremtiden.

Sorte, hvide eller kromfarvede knager til badeværelset

Selvom alle vores knager er fremstillet i rustfrit stål, kan du alligevel vælge forskellige farver. Knagerne er nemlig gennemfarvet med andre nuancer en den klassiske stålfarve.

Vælg mellem en knage i mat sort, hvis du ønsker et stramt og minimalistisk look på dit badeværelse. Gå med en mat hvid for at få en stilren og elegant løsning, eller indret med en i krom, hvis du foretrækker et klassisk og eksklusivt udtryk.

Match dine knager og kroge med resten af tilbehøret

Er du i gang med at renovere hele badeværelset? Eller ønsker du at give nyt liv til rummet ved at udskifte tilbehøret? Uanset hvad bør du tænke over, hvordan dine knager bedst spiller sammen med resten af rummet.

Når du skal vælge nye knager, kan du derfor kigge på, hvordan resten af interiøret ser ud. Har du allerede armaturer ved vask og i brusenichen i krom? Så kan det være en idé at fortsætte ad det spor ved at gå med knager i samme farve.

Det skaber en rød tråd i indretningen, når du fører stilen videre. Og det behøver ikke blive kedeligt at vælge de samme farver og materialer. Du kan eksempelvis sætte kulør på rummet med dine fliser.

Hæng flere knager sammen

I mange hjem hænger der ofte to knager sammen med et håndklæde på hver til at tørre hænderne i efter håndvask. Men hvorfor ikke hænge flere knager sammen?

Ved at hænge flere knager sammen på væggen giver du knagerne en endnu større dekorativ funktion. Hæng eksempelvis tre eller fire sammen ved siden af hinanden, så de danner en hel knagerække.

Eller leg med niveauerne ved at hænge dem forskudt af hinanden på væggen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette med knager.

Hænger du flere knager sammen, behøver du ikke hænge håndklæder på dem alle sammen. Udvælg en eller to knager til håndklæde, og hæng en lille kurv med hank på en anden, mens du lader andre være frie. Det giver dig mulighed for at bruge knagerne som udsmykning.

Kig forbi til en inspirationstur

Hos Bad & Fliser ved vi, at badeværelset kan være et svært rum at indrette. Men sådan behøver det slet ikke være med lidt brugbar inspiration. Kig i boligmagasiner, på Instagram og Pinterest efter inspiration til dit bad. Her er masser af muligheder for at få gode idéer.

Du er også velkommen til at slå et smut forbi vores store showroom med badeværelsesmiljøer i massevis. Her får du et væld af forskellige udtryk, så du kan finde lige det, der bedst matcher dig og din stil. Har du ikke mulighed for at kigge forbi, kan du besøge vores online inspirationsunivers.

chevron-down