Beauty Boxes

Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Eksklusive Beauty Boxes

Fuldend dit badeværelse med beauty boxes fra vores skarpe sortiment. Vi har samlet mange smukke og æstetiske smykkebeholdere, der vil harmonere med din badeværelsesindretning.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Dekorer badeværelset med beauty boxes

beauty boxes og skåle er praktiske til at opbevare alle de små ting, som ellers ville ligge rundt omkring og flyde på badeværelset. Men de er også yderst dekorative.

Brug en skål eller krukke på en bakke sammen eller hver for sig. Sæt gerne en lille vase, træfigur eller andet sammen med for at personliggøre din lille opstilling.

Du kan også sætte krukkerne på hylder i dit badeværelse, enten en enkelt eller flere sammen. På den måde skaber du liv og hygge i din indretning.

Hiv naturen ind på badeværelset

Er du vild med naturen? Hvorfor så ikke hive den med helt ind i dit badeværelse? Det kan du gøre ved at vælge krukker og skåle i smuk marmor.

Marmor er et naturligt materiale bestående af kalkholdige mineraler. Det er natursten med millioner af år på bagen under jordens overflade. Marmor er et eksklusivt, unikt og samtidig tidløst materiale, der giver dit badeværelse en rolig og varm stemning.

Du finder både mørke og lyse nuancer af marmoren blandt vores udvalg af krukker og skåle. Den lyse marmor fremstår mere neutral og vil passe godt ind, hvis du ønsker et afdæmpet look. Den mørke marmor er mere sprælsk, dog uden at miste sit sofistikerede udtryk.

Udsmyk eksempelvis dit badeværelse ved at sætte bakke, skål og krukke i samme marmornuance sammen. Det skaber et stilfuldt udtryk, når materialerne går igen.

Find inspiration til beauty boxes og andet tilbehør

Vi har samlet et kæmpe online inspirationsunivers, hvor vi fremviser forskellige muligheder, tips og tricks til indretning af badeværelset. Her kan du blive klogere på, hvilke beauty boxes der passer ind på dit badeværelse

 

 

chevron-down