Havefliser

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret

Forkæl dig selv og din have med nye havefliser

Trænger din terrasse til en kærlig hånd? Og drømmer du om nye havefliser, der indbyder til massevis af hyggelige og gode stunder i din have?

En haveflise kan være et vidt begreb. Den kan være stor, eller den kan være lille. Den kan være mønstret, farverig og iøjnefaldende, eller den kan være ensfarvet og neutral i sit udtryk. Hos Bad & Fliser kan du vælge mellem et stort udvalg af havefliser. Vi har noget til enhver smag og noget til enhver have i vores sortiment. Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers her på siden og forestil dig, hvordan de forskellige havefliser vil passe ind hjemme på din terrasse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret

Udnyt de ekstra kvadratmeter i haven bedst muligt

Er du hurtig til at rykke ud på terrassen, når forårssolens allerførste stråler begynder at varme din have op? Der er noget helt særligt, næsten magisk, over de skiftende årstider. Efter en mørk vinter, hvor du har opholdt dig meget indenfor, er det en befriende følelse at kunne rykke ud i haven og bruge mange flere af døgnets timer udenfor.

Lykkes du med at få indrettet en skøn terrasse, hvor det er en fornøjelse at drikke morgenkaffe eller nyde et glas koldt limonade efter en lang arbejdsdag, kan du få det absolut bedste ud af foråret og sommeren.

Skab den rigtige atmosfære med de perfekte havefliser

Drømmer du om en terrasse med en sydlandsk atmosfære, der leder tankerne hen på sommer, sol og ferie? Eller forestiller du dig nærmere en hyggelig, grøn oase i haven med et mere neutralt udtryk, der falder naturligt ind i dit havemiljø?

Når du vælger havefliser, så hav altid din terrassedrøm for øje. Fliserne er ikke kun til at træde på, når du bevæger dig afslappet og barfodet ud i haven. De er i høj grad også med til at skabe det miljø og den atmosfære, som du drømmer om. Vores havefliser kan ikke alene bruges til din terrasse, men de kan også bruges til at anlægge en eksotisk sti gennem din have eller til at forny din indkørsel.

Med vores hjælp kan du få dine havedrømme til at blive til virkelighed. Der er rig mulighed for at hente inspiration til din terrasse eller din indkørsel, når du tager et kig på de mange forskellige havefliser, du kan købe her hos os.

Keramiske havefliser – en gave til den travle husejer

Vil du gerne indrette din terrasse med holdbare og vedligeholdelsesfrie fliser? Så du kan bruge mest muligt af din tid på at nyde din terrasse frem for at knokle med at holde den pæn og præsentabel?

Keramiske havefliser forandrer sig ikke over tid, og du kan nemt tørre fliserne over med vand, hvis de bliver angrebet af flisepest eller alger. De tager ikke skade, hvis du giver dem en tur med højtryksrenseren, og de kræver hverken olie eller andre former for vedligehold. Vælg en keramisk haveflise i din favoritfarve og sæt den gerne sammen med havehynder, tæpper og planter i matchende farver.

Gå med havefliser i samme look som fliserne på dit gulv inde i huset

Er det vigtigt for dig at skabe sammenhæng mellem din bolig og din terrasse? Så terrassen føles som husets forlængede arm?

Så kan du med fordel vælge havefliser i det samme look som de fliser, du har liggende på gulvet inde i huset. Vores udvalg af fliser er stort - og med vores hjælp kan du skabe en gennemført og sammenhængende indretning af dit hjem og din have.

Få hjælp til at vælge havefliser hos din fliseekspert

Har du brug for gode råd og vejledning til din nye terrasse og til valg af havefliser? Så står vi altid klar til at hjælpe dig hos Bad & Fliser.

Du kan møde os i vores showrooms, eller du kan fange os på telefon 32 83 30 00 eller mail [email protected]. Du er også altid mere end velkommen til at kigge dig omkring i vores online inspirationsunivers.

Her kan du få masser af gode ideer til, hvordan du kan indrette dig på din terrasse, og hvilke havefliser du kan gå med. Husk altid at give dig selv lov til at drømme stort – så får vi sammen dine terrassedrømme til at blive til virkelighed.

chevron-down