Brands med sans for kvalitet og finesse

De brands, du finder hos Bad & Fliser, er alle nøje udvalgt med henblik på at sikre den høje kvalitet, som vi ønsker at levere til vores kunder.

Det betyder også, at vi er kræsne, når vi vælger vores leverandører – og du kan derfor være sikker på, at alle brands har en høj standard inden for kvalitetssikring, håndværk og finesse.

Et miks af danske og udenlandske brands

Vi vil gerne tilbyde et bredt miks af forskellige brands, så der er noget for enhver smag. Derfor fører vi både danske og udenlandske brands, når du skal have nyt tilbehør, inventar eller sanitet til dit badeværelse.

Vælg VOLA, når du vil have ikonisk dansk design på dine armaturer, Strømberg, når du vil have nordisk elegance og funktionalitet på dine bruseafskærmninger, og Copenhagen Bath, når du vil have velvære tænkt ind i dine baderumsløsninger.

Hos INR får du svenske rene linjer på dit badeværelsestilbehør, mens belgiske Aquanova hiver naturen med ind i dit velværerum i alt fra små krukker til sæbedispensere og pedalspande.

SS304 er tidløst design i høj kvalitet, Ceramica Globo er italiensk design forenet med stramme skandinaviske linjer på dine håndvaske og toiletter, og Decor Walther er tysk luksus i diskret form på dit tilbehør.

Vi kommer vidt omkring på verdenskortet, når vi tilbyder vores kunder et velvalgt sortiment af spændende danske og udenlandske brands.

Unikke designs med kant

Hos Bad & Fliser udvælger vi ikke kun vores brands på baggrund af deres kvalitetssans – vi udvælger dem i lige så høj grad på deres evne til at fremstille designs og produkter med kant.

Vi går nemlig langt udenom metervarer. I stedet tiltrækkes vi af unikke produkter, som kun vi kan tilbyde.

Derfor er vi blandt andet eneforhandler af tjekkiske Gravelli, der bringer nyt liv ind i beton-materiale. Vaske, borde og lamper har et enkelt design, hvor råt beton får balance af det elegante formsprog. Ikke to produkter er komplet ens, så her får du unikt design til dit badeværelse.

Portugisiske Revolution finder du tilsvarende kun hos Bad & Fliser. Her får du innovation komprimeret i et tidløst, funktionelt og modigt design, der tilbyder armaturer i stort set alle regnbuens farver.

Reservedele – når uheldet er ude

Selvom vi udelukkende forhandler brands med en høj standard, når det gælder design, funktionalitet, håndværk og kvalitet, kan uheldet være ude. Uanset hvor slidstærkt og modstandsdygtigt et produkt du køber, kan det gå i stykker før tid.

Hos Bad & Fliser synes vi dog, at det er vigtigt, at du har et andet alternativ end at købe nyt, hvis du skulle være uheldig.

Derfor tilbyder størstedelen af vores brands også reservedele til deres produkter, så du i langt de fleste tilfælde får en billigere løsning, hvis dit inventar, armatur eller andet bliver beskadiget.

chevron-down