Brusesæt

Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Montering
Med Termostat
Med Mixer
Hovedbruser størrelse

Fuldend din brusekabine med et komplet brusesæt

Det er ren velvære at træde ind under den varme bruser og mærke vandet risle ned over kroppen. Du bliver et nyt menneske af et forfriskende bad. Intet bad uden et brusesæt, som er installeret i brusekabinen, og som oftest består af en stang, slange, håndbruser og brusehoved. Det handler først og fremmest om funktion, men derefter er det også vigtigt, at det sæt, du vælger, passer ind i badeværelsets æstetik.

Er du mest til krom eller et firkantet, bredt brusehoved? Og har du behov for en håndbruser? Vi har et varieret udvalg af brusesæt i høj kvalitet, så du nemt finder det rette til dig. Få mere viden om vores komplette brusesæt her og kig endelig med i vores inspirationsunivers, der rummer mange forskellige stilarter og modeller.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Montering
Med Termostat
Med Mixer
Hovedbruser størrelse

Brusesæt med håndbruser: En to-i-en-løsning

For det meste består et brusesæt udelukkende af en håndbruser, men der kan også blive tilkoblet en hovedbruser. På den måde har du to funktioner, der giver forskellige muligheder, når du tager et bad.

Om du også skal have en håndbruser i dit brusesæt, er op til dig, og hvilket behov du har i hverdagen. Vi har mange forskellige løsninger og vil altid hjælpe dig med at finde den rette variant.

Hvilket design passer til dit badeværelse?

Det er kun dig og din fantasi, der kan bestemme, hvordan designet skal se ud på dit brusesæt. Det kommer også an på, hvilken stil du har på dit badeværelse. Er det minimalistisk med hvide flader? Eller har du farverige fliser og spræl på interiøret?

Vi forhandler en række forskellige brusehoveder, som tilbyder helt forskellig æstetik. Tænk over, hvad du godt kan lide – og så skal vi nok hjælpe med at ramme plet på det rigtige design.

Vælg det rigtige brusehoved

Har du altid drømt om et ekstra stort brusehoved, som giver dig følelsen af at stå midt i et lunt regnskyl? De er at finde i vores sortiment i mange forskellige afskygninger og materialer.

Det kan også være, du er mere til den lette vandstråle eller en kraftig én af slagsen, så du hurtigt kan komme ud af badet og videre med din dag. Det er helt op til dig. Der er dermed en række elementer, du skal huske på, når du vælger brusehoved.

Eksempelvis kan du overveje:

  • Hvilken type brusehoved?
  • Hvordan skal stråletypen være?
  • Hvor stort skal det være?
  • Skal det have forskellige bruseindstillinger?

Typen af brusehoved og ikke mindst størrelsen på det er afgørende for, hvordan vandfaldet bliver. Et bredt og stort brusehoved giver en fornemmelse af at stå under et eksotisk vandfald, så du kan drømme dig til lunere himmelstrøg under bruseren.

Skal dit brusesæt være med plastisk eller keramisk indmad?

Indmaden i et komplet brusesæt kan enten være i plastik eller keramik. Og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken af de to du vælger.

Dansk postevand indeholder meget kalk – og det er hård kost for indmaden i brusesættet. Keramisk indmad har en evne til at knuse kalken, så du får et holdbart og slidstærkt brusesæt.

Indmad i plastik er en knap så dyr investering, men har ikke samme modstandskraft mod kalk. Det betyder dog ikke, at du får dårlig indmad, men det kan på den lange bane være godt givet ud at investere i keramisk indmad, der har en lidt længere levetid.

Vælg mellem lakeret eller PVD-overflade

På dit komplette brusesæt kan du vælge en lakeret eller PVD-overfladebehandling. Valget afhænger først og fremmest af dit behov.

En PVD-overflade er ekstra robust overfor slitage i dagligdagen takket være den coating, som er brændt ind i materialet. Med den hårdføre coating kan du være sikker på, at det holder i mange år. Den lakerede overflade er også robust, men ikke helt så meget som PVD-overfladen. Her har kalk og slid lidt lettere ved at bryde igennem overfladen.

Reservedele til dit brusesæt

Er dit brusesæt gået i stykker, behøver du heldigvis ikke investere i et helt nyt. For alle vores leverandører garanterer også reservedele til brusesættet. På den måde kan du reparere det fremfor at udskifte det med et helt nyt. Det er i langt de fleste tilfælde en mere økonomisk løsning.

Vores store udvalg giver utallige muligheder og udtryk

Hos Bad & Fliser har vi et bredt sortiment af unikke produkter til dig, der gerne vil have et badeværelse ud over det sædvanlige. Vores produkter giver kant til dit badeværelse, så du får et rum med masser af ro, sjæl og atmosfære.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til trends og vil gerne hjælpe dig med at skabe et unikt udtryk med flotte designs. Hos os kan du både få brusesæt, der har et klassisk udtryk eller dét, der tiltrækker sig opmærksomhed i skinnende messing. Du kan også med fordel se vores udvalg af kararmaturer, så du kan skabe en rød tråd mellem armaturerne på dit badeværelse.

Bliv inspireret i vores showroom eller i det online inspirationsunivers

Ved du stadig ikke helt, hvilket brusesæt der er det rigtige for dig? Så kan du altid svinge forbi vores showroom, hvor vi fremviser forskellige badmiljøer som inspiration, der måske kan hjælpe dig på vej. Vi står altid klar til at rådgive dig og gøre dig klogere på vores produkter.

Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi, kan du dykke ned i vores online inspirationsunivers og de mange modeller og stilarter, vi forhandler.

chevron-down