Kleenex holdere

Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Kleenex-holder

Har du ofte brug for en serviet ved hånden, når du klarer de daglige plejerutiner på badeværelset? Så kan en Kleenex-holder være nyttig for dig. I den kan du opbevare dine servietter, så de er lette at tage.

Her på siden finder du forskellige varianter, som alle opfylder dit behov for at have bløde servietter tilgængelige på dit badeværelse. Der er noget for enhver smag.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Bløde lommetørklæder lige ved hånden

Med en Kleenex-holder kan du have lommetørklæderne lige ved hånden, når næsen skal pudses, makeuppen dubbes eller andet, hvor en serviet er anvendelig.

Ofte er Kleenex-servietter i en blødere kvalitet end eksempelvis toiletpapir. Derfor er det mere skånsomt for din hud at bruge dem. Huden er nemlig meget sart – og skal du pudse næse mange gange, kan den blive rød, hvis du ikke gør det med bløde servietter.

Gem den grimme papæske væk

Kleenex kommer ofte i en farvesprudlende papæske. Men det er bare ikke lige sagen at have den stående fremme på dit badeværelse. Det kan se lidt rodet ud i indretningen af rummet.

Med en Kleenex-holder kan du i stedet gemme den grimme papæske væk i en mere stilren holder, der ikke forstyrrer udtrykket.

Kleenex-holder i marmor

Kleenex-holdere findes i forskellige materialer. Du kan eksempelvis vælge marmor, som vi har i både mørke og lyse farvenuancer.

Valget er ene og alene op til dig. Du kan dog med fordel overveje, hvilket materiale der bedst passer ind i resten af indretningen på badeværelset.

Har du indrettet dig med hvide bademøbler og lyst interiør i et generelt minimalistisk udtryk? Så kan en Kleenex-holder i lys marmor passe godt ind i det øvrige udtryk på dit badeværelse.

Du kan også skabe kontrast og vælge en kleenex-holder i mørk marmor. Det kan give et pift til badeværelsets samlede udtryk.

Gør kleenex-holderen til en del af indretningen

Med en holder til Kleenex får du et praktisk tilbehør, der gør din hverdag lidt lettere. Men du får også tilbehør, som har en dekorativ funktion.

Når du har kigget på det øvrige interiør i rummet og valgt materiale ud fra det, kan du bruge holderen aktivt i din indretning. Sæt den eksempelvis på en bakke sammen med et duftlys og en lille vase for at skabe din egen lille personlige dekoration.

Du kan også sætte den på en hylde ved siden af dine sammenrullede håndklæder, en sæbe og duftpinde. Der er mange muligheder for at forene den praktiske funktion med den æstetiske, så du får stor gavn af din Kleenex-holder.

Anvendelig i andre rum

En Kleenex-holder kan også være god at have stående i andre rum i din bolig. Det kan eksempelvis være i dit køkken eller på dit natbord i soveværelset.

Det elegante design på holderen gør den derfor anvendelig i hele boligen. Og du kan let tage den til og fra et rum, hvis du skal bruge papirservietterne i et andet.

Få inspiration til dit badeværelse

Står du og skal renovere et badeværelse? Eller trænger dit nuværende badeværelse til nyt liv? Badeværelset kan være et svært rum at indrette, og ofte handler det om at få inspiration til at skabe de rammer, der er helt rigtige for dig.

Når du leder efter inspiration, er det en god idé at kigge i boligmagasiner og på sociale medier som Instagram og Pinterest. Her er der masser af boliginspiration at hente. I vores showroom finder du også hele 100 badeværelsesmiljøer, hvor der er rig mulighed for at blive inspireret.

Inspiration handler ikke om at kopiere badløsninger en til en, det handler netop om at få idéer og videreudvikle på dem, så du skaber dit eget personlige udtryk. Vi står gerne klar med gode råd og idéer, der kan bringe dig videre med dit badeværelse

chevron-down