Pleje

Tilpas søgning
Brand

De rette plejeprodukter giver lang levetid til dine overflader

Er du boligejer, vil du naturligt gå meget op i, hvordan du behandler interiøret i dit hjem. Det vil du, fordi den rette pleje kan forlænge levetiden på dine overflader. Hvis du er boligejer, ved du også, at der altid er noget at tage sig til, når det kommer til vedligehold. Du kan lige så godt bruge de rette produkter fra start.

Det betaler sig at sætte sig lidt ind i pleje. Har du ikke tid til det, er der heldigvis professionel hjælp at hente. Vi vil altid anbefale, at du tager udgangspunkt i det materiale, du har på dit badeværelse.

Læs mere
Tilpas søgning
Brand

Pleje til fliser i keramik

Når det kommer til pleje og behandling af fliser i keramik, findes der et væld af muligheder. Dykker du ned i denne kategori, vil du opdage, at du selv kan gøre meget for at give dine fliser de allerbedste betingelser. Find produkter som:

  • er velegnede til behandlede og sarte overflader.
  • er ideelle til den indledende rengøring.
  • kan fjerne kalk- og cementslør.
  • er ideelle til fugeforsegling.
  • kan beskytte dine fliser mod pletter.

Du vil også opdage, at mange af produkterne er biologisk nedbrydelige. Det er betryggende for dig at vide, at du ikke bruger skrappe midler til dit hjem.

Fliser i natursten: Hvordan skal de plejes?

Når det kommer til natursten, er det vigtigt at understrege, at de ikke tåler Syreholdige rengøringsmidler. Syreholdige rengøringsmidler kan gøre alvorlig skade på dine natursten. Derfor skal du selvfølgelig altid benytte plejemiddel, der er beregnet til natursten.

Heldigvis er der masser af produkter, der hjælper dig i mål på en både skånsom og forsvarlig måde. Her på siden finder du plejeprodukter, der kan gøre natursten rene uden at ødelægge fuger eller ændre på materialets udseende og farve.

Læs altid vores produktbeskrivelser, inden du klikker det hjem.

Produkter til bord- og vinduesplader

Uanset hvilke plader du har på borde og vindueskarme, vil de have godt af en rengøring og en eventuel behandling ind imellem.

Det er meget vigtigt, du altid tager udgangspunkt i det materiale, pladerne består af. Det forkerte produkt kan nemlig gøre mere skade end gavn. Derfor anbefaler vi altid, at du nøje læser, hvad der står bag på flasken.

Vi anbefaler også, at du prøver af i et lille hjørne, før du giver hele pladen en tur. På den måde kan du se, hvordan dine bord- og vinduesplader reagerer.

Her på siden finder du:

  • Produkter til behandling af almindelige bordplader.
  • Produkter til behandling og vedligehold af marmor og andre stenplader.
  • Et kit, der indeholder forskellige produkter til dine plader i hjemmet.
chevron-down