Mønstrede fliser

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Mønstrede fliser

Kunne du godt tænke dig at skabe et badeværelseslook, der er lidt ud over det sædvanlige? Så bør du overveje mønstrede keramiske fliser, som kan give dig lige det personlige udtryk, du drømmer om i din bolig. Vi har et stort udvalg af mønstrede fliser i forskellige former, mønstre og farver. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Gå all in på farver

Mønstrede fliser kommer i et væld af farver. Vælg en farve, du elsker, og implementer på dit badeværelsesgulv eller på dine vægge. Det kommer du ikke til at fortryde. Se vores sortiment igennem, og lad dig inspirere til et farverigt rum.Tag udgangspunkt i din flise - og vælg tilbehør ud fra det. På den måde får du et harmonisk gulv, hvor alle kan se, du har tænkt over detaljerne.

Er du mere til den nordiske minimalisme?

Afskrækker de mange farver dig? Det er der selvfølgelig råd for. Her på siden kan du også få mønstrede fliser i afdæmpede farver. På den måde kan du være med på den flotte mønstertrend, men på samme tid være tro mod den nordiske minimalisme, som resten af din indretning tager udgangspunkt i.

Mix og match dine mønstrede fliser

Har du svært ved at holde dig til et enkelt mønster, kan du vælge at blande vores mønstrede fliser og lægge dem tilfældigt. Det lyder måske som en rodet affære, men det behøver det slet ikke at være. Vælg eksempelvis forskellige mønstre, men hold det i den samme farveskala. Så skaber du en helhed gennem farven, mens du skejer ud gennem mønstret.

Få en marokkansk vibe i dit hjem

Der har i de senere år været en tendens til at hive den marokkanske stemning ind i de danske hjem. Især på badeværelsesgulve ses denne tendens. Vi vælger i stigende grad keramiske fliser med mønstre i vores indretning. Du kan sagtens kombinere det mønstrede gulv med interiør, der er mere dansk. Det ene udelukker bestemt ikke det andet.

Keramiske fliser kræver (let) vedligehold

En stor fordel ved at vælge keramiske fliser i din bolig er, at du ikke får nær så meget vedligehold, som du ville gøre ved eksempelvis at vælge en natursten.

Keramiske fliser suger ikke vand, og det gør dem ideelle i badeværelser, som jævnligt udsættes for vand og generel fugt i luften. Selvom de keramiske fliser er lette at vedligeholde, skal du alligevel pleje dem på den rigtige måde, for at de holder sig pænest muligt mange år frem. Du kan med fordel tale med en af vores kompetente medarbejdere, hvis du søger et rengøringsmiddel til dine fliser. Vi ved, hvad dine fliser har allerbedst af.

Skab liv i rummet med en personlig stænkplade

Mønstrede fliser er velegnede til at skabe liv og personlighed i et rum. Mange bruger dem derfor som en stænkplade i køkkenet, hvor det giver rummet en helt særligt karakter. Vælg det mønster og de farvede fliser, der matcher din stil, og vær gerne bevidst om at få det til at hænge sammen med den øvrige indretning. På den måde får du bedst skabt en rød tråd i din bolig.

Gå på opdagelse i vores showroom

Du er mere end velkommen til at lægge vejen forbi vores showroom, hvor du kan se vores sortiment i rigtige badmiljøer. Det kan være lettere at tage en beslutning, når du har set fliserne i levende live. Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske showroom, kan du heldigvis sætte dig til rette og surfe gennem vores online inspirationsunivers. Her kan du se vores mønstrede fliser i aktion og få idéer til, hvordan de kan integreres i dit hjem. Der er uendelige muligheder. Få gerne hjælp af en af vores eksperter, der med glæde rådgiver dig, så I sammen kan finde frem til din drømmeflise.

chevron-down