Bord og Vinduesplader

Tilpas søgning
Brand

Pleje bord & vinduesplader

Når det kommer til dit hjem, kan du desværre ikke springe over, hvor rengøringsgærdet er lavest. I hvert fald ikke, hvis du ønsker at dine klinker, fliser, bordplader eller natursten skal have et langt liv med en flot udstråling. Og hvem ønsker ikke det? Har du investeret i et gennemført badeværelse, smukke vinduesplader eller en flot bordplade, er du helt sikkert også interesseret i at få produkter, der er ideelle til pleje og vedligehold. Det har vi heldigvis tænkt over her hos Bad & Fliser. Vi ved nemlig, at du med den rette pleje kan komme langt.

Læs mere
Tilpas søgning
Brand

Tag udgangspunkt i materialet

Vi oplever desværre, at mange fejlagtigt tror, at det gængse universalrengøringsmiddel fra dit lokale supermarked kan løse alle problemer, når det kommer til rengøring, pleje og vedligehold af dine borde og vinduesplader. Det er bare sådan, at den forkerte pleje kan gøre mere skade end gavn.

Vi anbefaler altid, at du tager udgangspunkt i det materiale, dine overflader består af. På den måde ved du, hvad du skal og ikke skal gøre. Nogle materialer tåler ikke syre, og andre materialer har bedst af at blive plejet med en våd klud og ikke meget mere.

Udnyt vores ekspertviden

Du skal ikke tabe pusten. Når du først har fundet de rigtige produkter, vil du opleve, at dine overflader bliver taknemmelige. Har du svært ved at finde hoved og hale i, hvilke produkter du skal vælge, skal du tage fat i en medarbejder her hos os.

Vi er eksperter i pleje. Denne ekspertviden deler vi hellere end gerne med dig. Vi er også interesserede i, at dine fliser, natursten eller klinker har en lang og strålende levetid. Er du ved at lave nye bord- og vinduesplader i dit hjem, kan du med fordel få styr på plejeprodukterne i samme omgang.

Består dit bord eller vinduesplader af natursten?

Er du så heldig, at du er omringet af flotte natursten i dit hjem? Så skal du være opmærksom på, at de får den rette behandling. Natursten er fra naturens side yderst slidstærke, men når de føres ind i vores hjem, skal vi passe på dem.

Natursten suger meget fugt, og det skal vi beskytte dem imod. Du kan med fordel lukke din sten, så snart den er monteret. Derudover fører vi en lang række produkter, der er ideelle til natursten. Det er produkter som olieafviser, pletbeskytter og fugeforsegler. Find dem alle i vores webshop.

Keramiske overflader er anderledes

Den keramiske flise er populær, fordi den ikke kræver ret meget vedligehold. Det gør den ikke, fordi den ikke suger vand, som en natursten eksempelvis gør. En keramisk vinduesplade holder sig dog også kun pæn i mange år med de rette rengøringsmidler.

Vores udvalg er håndplukket

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder de allerbedste produkter. Også når det gælder produkter til pleje og vedligehold af dine borde og vinduesplader. Derfor er vores sortiment håndplukket fra de bedste producenter på markedet.

Det er vigtigt for os at føre en række produkter, hvor der er tænkt over produktion, miljø og effekt. Derfor vil du opleve, at vi har få, men kvalitetssikre producenter i vores sortiment. Det har vi for din og dine overfladers skyld.

Lav en prøve inden pleje

Tag som sagt udgangspunkt i det materiale, du har i dit hjem, når du skal vælge produkter. Når du har fundet det rette produkt, anbefaler vi altid, at du laver en lille prøve, før du behandler hele overfladen.

På den måde kan det se, om din overflade reagerer på uhensigtsmæssig vis, når du påfører plejen. Det burde den ikke gøre, men for en sikkerheds skyld, bør du gå stille frem. Når du har sikret dig, at midlet virker, som det skal, kan du roligt fortsætte behandlingen.

Se vores sortiment igennem

Dyk ned i vores univers af plejeprodukter, når du skal forkæle dine overflader i hjemmet. Vi har selvfølgelig produkter til alle de flisetyper, vi forhandler. Har du ikke købt dine fliser eller klinker hos os, garanterer vi, at du alligevel kan finde de rette produkter på vores side.

Spørg en dygtig medarbejder, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi kan lige så godt sikre, du får det rette produkt med hjem første gang.

chevron-down