Toiletbørster

Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Toiletbørste

En toiletbørste er svær at undvære på badeværelset. Uden den er det noget nær umuligt at gøre toilettet rent og opretholde en god hygiejne. Men toiletbørster er ikke udelukkende praktiske. De kan også være dekorative og give liv til indretningen.

Er du på udkig efter en god toiletbørste, der kan gøre din hverdag lettere og dit badeværelse smukkere? Så finder du lige det, du søger, i vores udvalg af toiletbørster.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Praktisk og nem rengøring

De toiletbørster du finder hos Bad & Fliser har alle det til fælles, at de sikrer en effektiv og nem rengøring, så du ikke skal bruge meget tid på det i din hverdag. På den måde slipper du for grimme pletter og brune aflejringer i toilettet.

Mange af børsterne er udstyret med en udtagelig indsats. Det gør det dermed også praktisk og let at rengøre selve toiletbørsten. For selvom børsten er et rengøringsredskab, skal den også fra tid til anden rengøres.

Hygiejnen er i top

Når du bruger en toiletbørste, vil den efterhånden trænge til en udskiftning. Også selvom den er let at rengøre og holde vedlige. Selve børsten vil med tiden blive så snavset, at den bør udskiftes.

Heldigvis behøver du ikke udskifte hele toiletbørsten. Flere af de modeller vi forhandler har et udskifteligt børstehoved. Det er en både let og billig løsning.

Enkelt og stilfuldt design

Foretrækker du toiletbørster i rolige og naturlige materialer som keramik og marmor? Eller er du mere til stilrene børster i sort, hvid og stål?

Valget er helt dit. Med toiletbørster i jordnære farver bringer du naturen helt ind bag badeværelsesvæggene. Det kan bidrage til en stemningsfuld og rolig atmosfære. Går du i stedet med en mere klassisk variant i sort eller hvid, skaber du et enkelt og strømlinet udtryk i rummet. Uanset hvad du vælger, er alle designet med fokus på elegance og rene linjer.

Væghængte eller fritstående toiletbørster

Du kan både få fritstående og væghængte toiletbørster til dit badeværelse. Den væghængte variant er let at hænge op ved siden af toilettet og kræver kun få skruer i væggen.

Vil du gerne have toiletbørsten fritstående på gulvet og samtidig have mulighed for at hænge den op på væggen på et senere tidspunkt? Så kan det godt lade sig gøre. Blandt vores udvalg af toiletbørster finder du varianter, der er beregnet til begge dele. Så er det helt op til dig, hvordan du vil bruge den.

Hvilken toiletbørste skal du vælge?

En toiletbørste er ikke bare en toiletbørste. Og på samme måde som fliser, møbler og andet tilbehør bør du tænke over, hvilken en der bedst passer ind i dit badeværelse. Gør dig derfor nogle overvejelser på forhånd.

Vælg toiletbørste efter dit badeværelse

Se først og fremmest på størrelsen af dit badeværelse? Har du et meget småt badeværelse med kun få kvadratmeter til rådighed? Så kan det være en fordel at vælge en væghængt toiletbørste.

Med den sparer du gulvplads – også selvom en børste til toilettet ikke fylder meget. Ved at hænge den på væggen skaber du luft omkring gulvet - og i rummet i det hele taget, så det ikke virker overfyldt.

Har du derimod et større badeværelse, har du mere frie hænder. Så er det ikke på samme måde plads, der afgør valget.

Skab sammenhæng i indretningen

Kig grundigt på dit øvrige interiør i rummet. Har du købt sorte hylder, armaturer, toiletpapirholder og andre mørke detaljer til dit nyrenoverede badeværelse? Eller har du valgt det klassiske krom Eller har du i forvejen indrettet dig med keramiske fund og naturmaterialer?

Matcher du detaljer i samme materialer og farver, giver det et helstøbt og roligt udtryk på badeværelset.

Kig efter din nye toiletbørste i vores online inspirationsunivers

Ønsker du at blive inspireret til din badeværelsesstil, når du skal vælge ny toiletbørste og andet tilbehør? Så kig forbi vores online inspirationsunivers. Her har vi opstillet badeværelsesmiljøer, hvor du kan se toiletbørsterne ind i ægte miljøer.

Vil du gerne se det i virkeligheden, så kom gerne forbi vores showroom. Her står vi også altid klar til at give dig en hjælpende hånd og gode råd med på vejen, hvad enten du skal renovere hele dit badeværelse, eller det blot trænger til nyt liv

chevron-down