Sten-Look

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Fliseform
Lager

Sten-look

Blandt det store udvalg af keramiske fliser, finder du fliser med det populære sten-look. Fliser med sten-look har, som navnet indikerer, et udtryk, der er inspireret af naturens forskellige typer af sten. Keramiske fliser med sten-look er derfor et oplagt valg til dig, der gerne vil have naturens rustikke og organiske udtryk med ind i din boligindretning.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Fliseform
Lager

Udtryk til enhver smag

Sten kommer i mange varianter, og der findes mindst lige så mange forskellige udgaver af sten-looket blandt de keramiske fliser. Der er derfor et udtryk, der passer til enhver smag. Er du til det mørke og rå udtryk? Eller vil du hellere have et mere lyst og naturligt udtryk? Dyk ned i vores lækre sortiment af fliser med sten-look. Der er mange muligheder for at finde netop det look, der passer bedst ind i dit hjem.

Fliser med et naturligt farvespil

En af de ting der kendetegner sten-looks fliserne er, at de kommer med et naturligt og unikt farvespil. Farvespillet fremhæver flisens organiske udtryk og giver rummet mere dynamik. Sten-looket kan bruges som en smuk kontrast til et hvidt og mere neutralt boliginteriør eller til at understrege en rå og rustik indretning. Fliser med sten-look er ideelle til at sætte et mere personligt præg på din bolig.

Få nem vedligeholdelse med sten-looket

Keramiske fliser med sten-look ligner ægte sten, men har langt nemmere vedligeholdelse. Der ligger nemlig en helt anden proces bag produktionen af keramiske fliser end ved produktion af naturstensfliser.

Fliser i keramik er brændte, hvilket sikrer, at de ikke suger vand og mere modstandsdygtige over for snavs. Du får en lukket overflade, der er nem at tørre af. Selvom keramiske fliser med sten-look er nemme at vedligeholde, er det dog stadig vigtigt, at du sørger for at rengøre dem med de rigtige produkter. Vi guider dig til at finde de helt rigtige rengøringsprodukter til dine fliser.

chevron-down