Bruseskraber

Tilpas søgning
Farve
Ophæng
Brand

Hold kalken fra døren med en bruseskraber

Mangler du en funktionel bruseskraber, som du nemt kan køre fliserne i badet over med, hver gang du har taget et brusebad?

Ethvert badeværelse fortjener en funktionel bruseskraber. Er du flittig til at bruge den, kan du nemt befri dine fliser i badet og din brusevæg for kalk. Det gør det nemmere for dig, når du kommer til den ugentlige rengøring af badeværelset, og det holder dine fliser pænere i længere tid.

Hos Bad & Fliser har vi et stort udvalg af bruseskrabere til dit badeværelse. Tag et kig på vores udvalg her på siden og find den bruseskraber, der passer bedst ind hjemme på dit badeværelse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Ophæng
Brand

Bruseskraber – dine flisers bedste ven

Vil du gerne undgå, at dine fliser bliver fyldt med kalkaflejringer? Og at kalken sætter sig så godt fast på fliserne, at det er næsten umuligt at få dem til at tage sig ud som nye og flotte igen?

Så er det bedste råd, vi kan give dig, at du investerer i en god og funktionel bruseskraber. Brug den gerne, hver eneste gang du tager et bad. Så giver du dine fliser i badet de bedste forudsætninger for at blive ved med at se flotte og rene ud.

Kalk fra vandet er dine flisers værste fjende

Når du tager et brusebad, vil dine fliser uundgåeligt blive angrebet af en masse kalk fra det rindende vand. Det samme gør sig gældende, hvis du har elegante glasvægge til at omkranse dit bad. De bliver også ramt af det rindende vand, og de bliver også grimme af kalken fra vandet.

En bruseskraber er det bedste værn mod fliser og glasvægge, der er belagt med kalk. Det skæmmer udtrykket på dit badeværelse, og får kalken lov at sidde i for lang tid, kan det være en meget genstridig størrelse at komme til livs.

Gør dig selv og dine fliser den tjeneste at være flittig til at bruge din nye bruseskraber – så bliver det nemmere for dig at holde dit badeværelse rent og indbydende.

Tænk smart, når du skal opbevare din nye bruseskraber

Der er mange muligheder, når det kommer til opbevaring af din bruseskraber på badeværelset. Hæng den gerne i selve badet eller så tæt på, at du kan nå den blot ved at række armen ud af badet.

Du kan købe en bruseskraber, der kommer med beslag eller et magnetisk ophæng, og du kan også vælge selv at hænge en badeværelseskrog op, som du så kan montere din nye skraber til badet på.

Det vigtigste er, at du monterer din bruseskraber et sted, hvor den er let tilgængelig. Ellers får du den ikke brugt – og så er den ikke meget bevendt!

Gå efter en bruseskraber i et smagfuldt design

Hos Bad & Fliser forhandler vi kun det bedste til dit badeværelse.

Vi har fokus på alt fra kvalitet og funktionalitet til design og udtryk, når vi sammensætter vores sortiment af tilbehør til badeværelset.

Hver eneste bruseskraber, som du finder her på siden, er nøje udvalgt til dig. Og du kan med fordel læne dig tilbage i stolen og bruge nogle minutter på at finde frem til den bruseskraber, som du bedst kan se dig selv tage i brug hjemme på dit eget badeværelse.

Få masser af inspiration til dit badeværelse i et af vores showrooms

Kunne du godt tænke dig fornyet inspiration til indretningen af dit badeværelse? Så er du meget velkommen til at stikke hovedet forbi et af vores showrooms.

Der er også masser af inspiration at hente til dit badeværelse i vores online inspirationsunivers. Her kan du få masser af gode idéer til alt fra ophæng af bruseskraber til nye stilfulde greb eller armaturer.

Vi er eksperter i at få dine badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse, og vi elsker at få lov til at drømme stort sammen med dig.

Vil du gerne i kontakt med os via telefon eller mail?

Du er mere end velkommen til at give os et kald, hvis du har brug for gode råd eller hjælp til indretningen af dit badeværelse. Du kan få fat i os på telefon 32 83 30 00 eller ved at sende en mail afsted til os på [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om dine badeværelsesdrømme.

chevron-down