Tilpas søgning
Farve
Brand

Greb til dine badeværelsesmøbler

Mangler du greb til dine badeværelsesmøbler? Men vil du ikke gå på kompromis med kvalitet, design og æstetik?

Så har vi hos Bad & Fliser de rigtige greb til dit badeværelse. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af greb i forskellige former, farver og designs – der er noget for enhver smag og stilart.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand

Praktiske greb gør hverdagen lettere

Du bruger et hav af timer på dit badeværelse hver eneste dag – flere end du lige regner med. Derfor er det også et rum, der kræver, at det er let og overskueligt at klare de daglige rutiner.

Her er greb en lille, men ikke desto mindre væsentlig, del af dit badeværelse. De skal gøre det hurtigt og enkelt for dig at åbne dine badeværelsesmøbler, så du kan komme til tandbørsten, makeuppen eller hårprodukterne uden besvær.

Med de helt rigtige greb bliver hverdagen bare lettere – og derfor kan det være en god idé, at du vælger dine greb med omhu, så du er sikker på, at de gør livet på badeværelset til en leg.

De små detaljer gør forskellen

De ser ikke ud af meget. Alligevel er greb en stor del af badeværelsets indretning og udtryk. Det er de helt små detaljer, der kan være med til at fuldende dit badeværelses look og helhedsindtryk.

Greb er med andre ord den famøse prik over i’et. Og selvom de virker små og ubetydelige, har de stor indvirkning på helhedsindtrykket i rummet.

Nye greb giver dine badeværelsesmøbler et nyt look
Trænger du til at give dit badeværelse et friskt pust? Men har du ikke råd til at renovere og skifte fliser og badeværelsesmøbler ud? Så er der heldigvis andre gode løsninger.

Løsningen kan være greb.

Med greb kan du hurtigt og enkelt friske dit badeværelse op på ny. Ved at skifte grebene ud på dine badeværelsesmøbler får de et helt nyt udtryk. Faktisk vil selve møblet også komme til at se nyere ud bare ved at skifte de gamle, slidte greb ud med nogle nye og stilfulde.

På den måde kan du genopleve glæden ved dit badeværelse på en ny måde – helt uden at kaste en formue efter nye møbler.

Messing, sort eller krom – mulighederne er mange

Her på siden finder du et bredt udvalg af greb i forskellige materialer. Er du mest til eksklusive messing-greb? Foretrækker du minimalistisk sort? Eller er du mere til greb i klassisk krom?

Mulighederne er mange – og valget er helt op til dig.

Når du vælger greb, er et godt råd at kigge på den øvrige indretning på dit badeværelse. Har du armaturer i messing? Eller har du toiletspand og -børste i sort?

For at skabe det mest rolige udtryk på dit badeværelse kan det være en idé at vælge greb i samme farve og materiale som det øvrige tilbehør på badeværelset.

Få organiske eller geometriske greb

Ønsker du runde greb til dine møbler på badeværelser? Eller foretrækker du dem i stedet med kanter?

Hos os finder du den form, der falder i din smag.

Har du indrettet dig med et rundt spejl og runde former på dine armaturer? Så kan du understrege stilen med bløde former på dine greb. Du kan også vælge kantede greb, hvis du ønsker at skabe kontrast til de mange bløde former på dit badeværelse.

Og omvendt kan du bløde din indretning op med bløde greb, hvis du har indrettet dig med stramme linjer i armaturer, spejle og andet interiør på badeværelset.

Det sjove ved indretning er, at du kan mixe og matche, som du vil – så længe du forsøger at holde en rød snor i indretningen.

Bliv inspireret til nye greb i vores inspirationsunivers

Er du i tvivl om, hvilke greb du skal vælge til dine møbler på badeværelset? Så er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom. Her har vi udstillet mange forskellige badmiljøer med forskellige greb, så du kan blive inspireret til dit eget valg.

Har du ikke mulighed for at slå vejen forbi vores fysiske showroom, kan du også få masser af inspiration i vores online inspirationsunivers.

Vi hjælper altid med gode råd og vejledning, når du skal vælge greb til dine badeværelsesmøbler.

chevron-down