Håndklædeholdere

Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand
Montering
Antal holdere

Tilbehør håndklædeholder

Ligger dit håndklæde sammenkrøllet på gulvet efter badet? Så tørrer det ikke ordentligt, inden du skal i bad igen næste gang. Samtidig samler det mange bakterier, og det er uhygiejnisk.

Med en håndklædeholder til dit badeværelse har du et sted at hænge dit håndklæde efter bad. Og her hos Bad & Fliser har vi flere varianter og størrelser at vælge mellem.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand
Montering
Antal holdere

Hæng dit håndklæde til tørre

En håndklædeholder er praktisk på dit badeværelse, fordi du, som navnet antyder, får en holder til dine håndklæder. Så har du styr på klædet, og det behøver ikke blive smidt på gulvet eller til vask efter brug en enkelt gang. Og for ikke at nævne, håndklædekroge kan være en diskret og elegant tilføjelse, der også hjælper med at holde orden.

På den måde tørrer dit håndklæde mellem dine bad, så du ikke behøver tørre dig med et fugtigt og bakteriefyldt håndklæde.

Tør endnu mere effektivt med en håndklædetørrer

Når du ønsker at tørre dine håndklæder efter et bad, kan du gøre det med en håndklædeholder til lufttørring. Men du kan også tørre det endnu mere effektivt.

Det kan du gøre med en håndklædetørrer, der enten fungerer via strøm eller varmtvandsfunktion. Det giver hurtig tørring af dit håndklæde, fordi varmen får det til at tørre på kortere tid. Som bonus kan du også nyde godt af et lunt håndklæde at svøbe kroppen i, så du ikke fryser, når du træder ud af det varme bad.

Fritstående eller vægmonteret

Mangler du et sted til at hænge dine håndklæder på dit badeværelse, kan du både få en håndklædeholder til væg eller en fritstående variant.

Den vægmonterede er mere pladsbesparende end den fritstående, hvis du ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med. Har du derimod et stort badeværelse, har du flere muligheder for at vælge en håndklædeholder, der fylder lidt mere i rummet.

Nem montering på væggen

Går du efter en håndklædeholder til væg, skal du ikke være bange for, om det er besværligt at hænge den op. Heldigvis er de meget lette at montere.

I nogen modeller gemmes skruerne helt af vejen under holderen, så de ikke er synlige. Det giver et helt skarpt og elegant udtryk på væggen.

Udnyt pladsen med fleksibel håndklædeholder

Hvis du kun har sparsomt med plads på dit badeværelse, bør du udnytte hver eneste kvadratmeter i rummet. Der skal være plads til mange ting på badeværelset, for at det opfylder hverdagsbehovet.

Hæng til tørre på en stige

En stige kan bruges til meget mere end at stå på, når du skal nå noget i højden. Den kan også bruges som håndklædeholder på dit badeværelse. Og her taler vi selvfølgelig om en stige, der er beregnet til formålet.

Trinene bruges til at hænge klædet over, hvor det tørrer, indtil du skal bruge det næste gang. Samtidig er stigen yderst dekorativ, når den står lænet op mod væggen med håndklæderne over. Du kan både bruge den til dine badehåndklæder og til gæstehåndklæder efter håndvask. Det er helt op til dig.

Brug knager som alternative håndklædeholdere

Knager er en anden måde at holde dine håndklæder på. Hæng dem tæt på brusenichen og vasken, så du let kan tilgå dem, når du skal bruge det.

Ulempen ved knager er dog, at du ikke kan folde håndklædet ordentlig ud, når du hænger dem op. Det gør det vanskeligere at tørre. Med en stang kan du bedre folde det ud til tørre.

Stilfuldt og dekorativt design

Uanset hvilken håndklædeholder du vælger til dit badeværelse, har vi udelukkende varianter i et elegant og smukt design.

Vælg mellem et stramt sort design hvis du ønsker at understrege den stil i dit badeværelse. Eller gå i stedet med en i stål hvis du foretrækker et klassisk og afdæmpet look.

Vælg den rigtige håndklædeholder

Når du skal vælge en holder til dine håndklæder, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad du har plads til på dit badeværelse.

Det nytter ikke noget, at du falder for en håndklædeholder, der fylder alt for meget, hvis du kun har ganske få kvadratmeter. Tænk derfor over hvor den skal placeres.

Skal det være en stang med plads til flere håndklæder, eller foretrækker du i stedet knager? Det afgørende er, hvad du vil bruge den til.

Designet har dog også betydning for dit valg. Kig på dit øvrige interiør og vælg en håndklædeholder, der matcher den stil, du allerede har indrettet dig med. På den måde får du bedst sammenhæng i rummets udtryk.

Gå på inspiration i vores showroom

Inspiration er den bedste måde at få idéer til indretningen af dit badeværelse. Det sætter ofte kreativiteten i gang, så du kan skabe dit helt eget personlige udtryk.

Gå på opdagelse i vores showroom med 100 forskellige badeværelsesmiljøer, som inspirerer med sine forskellige stilarter. Du kan også vælge en virtuel rundvisning i vores online inspirationskatalog.

chevron-down