Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Bakker

Er du på udkig efter en bakke til dit badeværelse? Det forstår vi godt. For bakker til badeværelset kan bruges til mange forskellige formål.

Derfor er du også havnet det helt rette sted, hvis du mangler en smuk, elegant og praktisk bakke. Vi har flere forskellige at vælge mellem, så du finder sikkert også en, der falder i din smag.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Serie
Brand

Firkantet og rund bakke

Uanset om du foretrækker en firkantet eller rund bakke, kan du få det hos os. De firkantede bakker understreger et stramt look med skarpe kanter på dit badeværelse. Hvis du eksempelvis har en firkantet vask, vil en firkantet bakke ved siden af skabe sammenhæng mellem de to former.

Har du omvendt en rund vask, vil du med en rund bakke skabe en rød tråd mellem de to. Du kan også lege med de geometriske former ved at sætte en rund bakke til en firkantet vask. På den måde bløder du de hårde linjer op med de bløde fra den runde form.

Bakker i marmor

Er du helt vild med den skandinaviske indretningstrend med naturlige materialer? Så kan du understøtte stilen med en bakke i marmor til badeværelset.

Ønsker du at skabe et eksklusivt look, kan en bakke i marmor gøre udtrykket sofistikeret. Marmor-bakkerne findes både i mørke og lyse farvenuancer, og du kan derfor vælge den farve, der passer bedst ind i resten af din indretning.

Enkelt og stilrent design

Fælles for alle de bakker vi forhandler hos Bad & Fliser er deres enkle og elegante design, der passer ind på ethvert moderne badeværelse.

De rene linjer på bakkerne gør dem velegnede som dekorativt tilbehør i sig selv, men de kan også bruges som base til at skabe små dekorationer.

Opbevar dine smykker på en smuk bakke

Er dine smykker ofte væk, når du skal bruge dem? Det kender de fleste kvinder sikkert til. Ofte får vi dem lagt forskellige steder, og så står du måske kun med en ørering og mangler makkeren til den.

Opbevar derfor dine smykker på en bakke på badeværelset. Så har du dem samlet og altid ved hånden. Det er yderst praktisk på de travle morgener, hvor du ikke har tid til at lede efter en forsvunden ørering.

Samtidig bliver smykkerne på bakken også i sig selv dekorative på dit badeværelse. På den måde slår du to fluer med ét smæk.

Pynt med lys, vaser og andet nips

Synes du, at dit badeværelse mangler lidt hygge og varme, men er du samtidig heller ikke til for meget nips? Så er en bakke en god mulighed for at ramme dit nips ind.

Sæt eksempelvis en vase med en eukalyptusgren eller duftpind på bakken for at skabe en wellness-stemning på dit badeværelse. Du kan også sætte en træfigur, et duftlys eller andre lysestager på den for at sætte dit helt eget personlige præg.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan stille på din bakke for at skabe hygge. Men uanset hvad du vælger, fungerer bakken som en ramme, der samler og skaber ro i indretningen.

Bakker i flere størrelser

Om du ønsker en stor eller lille bakke til dit badeværelse, har vi bakker i flere forskellige størrelser. Størrelsen på din nye bakke afhænger af, hvad du har plads til.

Har du et lille badeværelse med et lille møbel, er der naturligvis ikke plads til en stor bakke. Men selv med en lille bakke kan du eksempelvis få plads til en sæbedispenser og et lille lys ved siden af.

Med et større badeværelse og mere bordplads har du flere muligheder for at vælge en stor bakke med plads til dit yndlingsnips.

Sæt flere bakker sammen

Har du pladsen til det, kan det se smukt ud at sætte flere bakker sammen. Varier gerne bakkernes størrelser, så det får et helt unikt udtryk.

Det er i sig selv en dekorativ måde at indrette badeværelset på. Mens du sætter lys og andet på nogle af bakkerne, kan du lade andre stå tomme og bære deres dekorative funktion alene.

Kig ind fysisk eller online

Kunne du godt bruge lidt inspiration til din badeværelsesindretning? Så hop ind forbi vores fysiske showroom, hvor vi gerne hjælper dig med gode indretningstips.

Du kan også virtuelt kigge ind i via vores online inspirationsunivers. Her er der masser af inspiration til dit badeværelse.

chevron-down