Toiletter

Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Mål
Montering

Toiletter

Et toilet kan ikke undværes. De fleste af os bliver nok overrasket over, hvor ofte toilettet egentlig besøges. Men sikkert er det, at det besøges dagligt i alle husstande.Hos Bad & Fliser har vi udvalgt et bredt sortiment af toiletter fra brands, der får design og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Mål
Montering

Toilettet er også en del af indretningen

Mange tænker udelukkende toilettet som en praktisk del af badeværelset. Det skal bare fungere. Og det er vi helt enige i. Men vi mener også, at toilettet er en vigtig del af den samlede indretning på dit badeværelse.

Det nytter ikke noget at bruge masser af krudt på de helt rigtige fliser, smukke møbler, elegant armatur og vask og stilfuldt tilbehør, hvis ikke toilettet udvælges med omhu. Med andre ord ville det være en torn i øjet, hver gang du går ind på dit badeværelse.

Erstat dit gamle toilet med et nyt

Er dit nuværende toilet gået i stykker? Så er det en god idé at købe et toilet, der er bredere eller samme størrelse som det gamle, hvis du har et gulvstående toilet. Det er den bedste måde at gemme gamle skruehuller af vejen på, så de ikke forstyrrer finishen på dit badeværelse.

Det nye toilet kan med fordel tilpasses den eksisterende VVS i dit badeværelse, medmindre du ønsker at omrokere helt.

Væghængt eller gulvstående

Før i tiden var der kun ét valg, når det kom til toiletter: Det gulvstående toilet. I dag kan du dog også få et væghængt toilet.

Begge dele er populære valg i de moderne danske hjem. Det gulvstående toilet er det klassiske valg, mens det væghængte vinder større og større indpas, da det gør rengøringen under toilettet lettere. Samtidig er et væghængt toilet ofte en bedre løsning på et badeværelse med få kvadratmeter.

Når toilettet løftes op fra gulvet, giver det rummet et let og luftigt udtryk. På den måde virker det ikke sammenklemt, men tværtimod mere rummeligt.

Skal du have et gulvstående toilet, kan du med fordel vælge et back-to-wall. Ved at få toilettet til at stå op langs væggen, sparer du plads i rummet, og du slipper for at have pladsen bag toilettet, hvor der samler sig skidt og snavs, som er svært at komme til.

Kompakt toilet til det lille badeværelse

Har du ikke mange kvadratmeter på dit badeværelse? Og er det svært at få plads til alt det nødvendige? Så kan et toilet i en kompaktmodel være et godt valg i din bolig.

Et kompakt toilet er mindre i længden – og dermed optager den også mindre plads i rummet. Dog uden at det tager væsentligt af siddepladsen på toilettet. Det kan være en fordel i små bylejligheder eller på gæstetoiletter, hvor pladsen kan være trang.

Douchefunktion sikrer en frisk følelse

Blandt vores udvalg af toiletter finder du også varianter med en hygiejnisk douchefunktion. Her får du en funktion, der med varmt vand renser det sarte intimområde. Det er både mere skånsomt og omhyggeligt, end når du bruger toiletpapir.

Med douchefunktionen føler du dig frisk og ren, hver gang du har været på toilettet. Det giver dig større hygiejne i det daglige. Og har du først prøvet den rene følelse, vil den være svær at slippe igen.

Nyt toilet i høj kvalitet

Dit toilet bliver flittigt brugt hver dag – det er ganske enkelt en (hygiejnisk) nødvendighed for at leve. Det stiller derfor også krav til kvaliteten af dit toilet.

Hos Bad & Fliser sætter vi barren højt, når det kommer til kvaliteten af de produkter, vi forhandler. Det gælder også for vores udvalg af toiletter. De skal ganske enkelt bare virke upåklageligt, så din hverdag bliver så let som muligt. Den høje kvalitet sikrer tilmed, at du får et slidstærkt toilet, der holder de næste mange år.

Spar på vandregningen – og skån miljøet

Fælles for mange af vores toiletter er deres fokus på miljøet. De kræver langt mindre skyl. Toiletterne skyller mere effektivt ud, samtidig med at de bruger meget mindre vand. Derfor gør du ikke bare miljøet en tjeneste, du gør også noget godt for din pengepung. Med et lavere vandforbrug, når du går på toilettet, kan du spare mange tusinde kroner på din vandregning.

Gør vedligeholdelsen så nem som muligt

Toiletter med skjult indvendig kant besværliggør rengøringen og den gode hygiejne. Under kanten kan der sætte sig et væld af bakterier og snavs.

Vælger du et nyt toilet uden skyllekant, får du i stedet langt nemmere ved at holde den gode hygiejne. Det er sværere for bakterier at sætte sig i toilettet, og derfor er hygiejnen langt bedre. Samtidig sparer det dig for en masse tid, når du skal rengøre dit toilet, fordi den manglende skyllekant gør det hurtigt og effektivt at holde dit toilet rent. Langt de fleste toiletter i dag laves desuden med lige udvendige kanter, så støvet ikke samler sig i de forskellige udformninger.

Se vores udvalg af toiletter med egne øjne

Er du på udkig efter det helt rigtige toilet til dit badeværelse? Men er du ikke sikker på, hvilket det skal være? Så er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom. Med mere end 100 badeværelsesmiljøer er der masser af inspiration at hente.

chevron-down