Bænke og Taburetter

Tilpas søgning
Farve
Mål
Serie
Brand

Bænke og taburetter

Med en bænk eller taburet på dit badeværelse får du både praktik og æstetik i én. Måske mangler du lidt personlighed på dit badeværelse? Eller også mangler rummet bare lidt hygge. Det kan en taburet eller bænk skabe.

Vi har flere forskellige størrelser og stile at vælge mellem, så det gælder bare om at finde ud af, hvad der bedst matcher dig og dit badeværelse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Mål
Serie
Brand

Slå dig ned, mens du klarer den personlige hygiejne

En taburet eller bænk til dit badeværelse er et praktisk hjælpemiddel i dagligdagen. Mange af os klarer den personlige hygiejne på badeværelset, og så er det vigtigt at have de bedste rammer.

Har du en bænk stående i rummet, har du et sted at sætte dig, hvis du vil hvile dig, mens du børster tænder eller barberer dig. Bænken gør det også mere behageligt, når du skal trække i dine sokker og andet tøj.

Smid tøj og håndklæde i farten

Mangler du et sted at lægge dit håndklæde, så det er klar, når du træder ud af badet? Så kan en bænk gøre det ud for opbevaringsplads til dit håndklæde. På den måde har du det lige ved hånden, så du er fri for at dryppe fra den ene ende af badeværelset til den anden.

Du har også et sted at smide dit tøj, inden du hopper under bruseren. Det ser knap så rodet ud, hvis dit tøj ligger på en bænk frem for på gulvet.

Enkelt og tidløst design

Alle de taburetter og bænke du finder i vores sortiment har det til fælles, at de har et enkelt og tidløst design. På den måde får du ikke bare et praktisk siddemøbel, du får også et smukt møbel til din indretning.

Synes du derfor, at du mangler noget til at fylde rummet ud, kan en bænk eller taburet være en god løsning, fordi du både får praktisk og æstetisk gavn af den.

Tilfør stil til dit badeværelse med en taburet i elegant hvid

Du kan få taburetter og bænke i forskellige materialer. Foretrækker du en stilren sort til dit baderum? Eller ønsker du i stedet at understrege det minimalistiske udtryk?

Så kan en taburet i hvid gøre indretningen elegant og sofistikeret. Ved at indrette med en hvid bænk eller taburet i et stramt design får du skabt rene linjer i rummet.

Bænk og taburet til dit badeværelse – kvaliteten er i top

Alle vores taburetter og bænke er nøje udvalgte og fra brands, som vi ved leverer topkvalitet. Hos Bad & Fliser stiller vi høje standarder, både når det gælder design og kvalitet.

Derfor kan du også være sikker på, at du får taburetter og bænke med fokus på materialevalg og finish. Så er du sikret badeværelsestilbehør, der holder de næste mange år.

Har du brug for inspiration?

Mangler du den sidste finish for at gøre dit badeværelse helt perfekt? Så er tilbehør en god måde at komme helt i mål med din personlige indretning.

Ønsker du inspiration, er det altid en god idé at søge den i boligmagasiner og via sociale medier. Men du er også velkommen til at besøge os i vores store showroom, hvor der er rig boliginspiration at hente. Kig også forbi vores online univers med masser af inspiration til dit badeværelse.

chevron-down