Make-up spejle

Tilpas søgning
Farve
Mål
Forstørrelse
Belysning
Lysstyring
Montering
Serie
Brand

Makeup-spejle

Mangler du et spejl, der gør det let at lægge en fejlfri makeup og plukke brynene sirligt og skarpt? Så er et makeup-spejl uundværligt for dig. Et makeup-spejl findes i flere forskellige varianter og designs. Her hos Bad & Fliser har vi nøje udvalgt de makeup-spejle, der bedst stemmer overens med vores høje krav til design og funktionalitet.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Mål
Forstørrelse
Belysning
Lysstyring
Montering
Serie
Brand

Rundt eller firkantet makeup-spejl

Er du mest til runde spejle? Eller foretrækker du et firkantet makeup-spejl til at lægge mascaraen med? Har du allerede et rundt spejl hængende over vasken i dit badeværelse, kan det være en fin forlængelse af den stil, hvis du også vælger et rundt makeup-spejl. Tilsvarende med et firkantet makeup-spejl, hvis du i forvejen har et firkantet spejl over din håndvask.

Men du kan også lege med de geometriske former på dit badeværelse ved at vælge et rundt makeup-spejl sammen med dit store firkantede spejl. På den måde får du skabt kontraster i rummet.

Stilrent design til det moderne badeværelse

Hvad enten du foretrækker et firkantet eller rundt makeup-spejl, er designet både tidløst og stilrent, så det passer ind i ethvert moderne badeværelse. Mange af vores spejle har en tynd ramme, som giver spejlet et fuldendt udtryk. Rammerne findes i forskellige farver, så du kan matche med dit øvrige farvevalg på badeværelset. Du kan også vælge et makeup-spejl uden ramme, hvis du ønsker den helt rene og enkle stil.

Skal dit makeup-spejl være væghængt?

Har du et lille badeværelse, hvor pladsen er trang? Så kan et væghængt makeup-spejl være en god løsning for dig. Med et væghængt makeup-spejl kan du skubbe spejlet ind til siden, når du ikke bruger det og hive det ud, når du skal. Dog tager et bordspejl heller ikke specielt meget plads, hvis bordpladsen er til det.

Brug makeup-spejle dekorativt i rummet

Vores makeup-spejle er alle smukke og dekorative. Det stærke design gør dem til udsmykning i sig selv, og derfor får du heller ikke bare en praktisk funktion med et makeup-spejl - du får også æstetik til dit badeværelse.

Sæt dit makeup-spejl som en dekoration på badeværelset. Det kan være på en bakke med en lille krukke eller skål ved siden af. Er du vild med marmor og har flere detaljer med det på dit badeværelse, så gå med et makeup-spejl med marmorfod for at samle indretningen til et smukt og sammenhængende hele.

Få bedre betingelser til at lægge fejlfri makeup

Oplever du ofte, at du ikke kan få alle detaljer med, når du lægger makeup? Måske kan du ikke se de små brynhår, der er på afveje, eller også får du ikke blendet foundationen ordentlig ud?

Et makeup-spejl med forstørrelse er din redning. Flere af vores spejle til makeup tilbyder 2 x forstørrelse, og nogen endda 3 x forstørrelse, på den ene side og almindelig størrelse på den anden. På den måde kan du selv vælge forstørrelsen til, når det er nødvendigt at komme helt ned i de små detaljer i ansigtet.

Det allerbedste lys at lægge makeup i er naturligt lys. Det kan bare være svært på de mørke vintermorgener. Og hvis belysningen på dit badeværelse ikke er tilstrækkelig, kan det være nødvendigt med et makeupspejl med lys.

Lad os inspirere dig og dit badeværelse

Kom ind forbi vores showroom og se, hvordan du kan bruge makeup-spejle aktivt i indretningen af dit badeværelse. Trænger du til yderligere inspiration, finder du det i vores 100 forskellige badeværelsesmiljøer, som kan sætte gang i kreativiteten hos dig.

Når du går på inspirationstur, kan du hapse løsninger fra forskellige miljøer og sætte sammen til dit eget unikke udtryk. Det samme kan du gøre, når du lader dig inspirere på kanaler som Instagram og Pinterest. Besøg også vores online inspirationsunivers, hvor der er rig mulighed for at få smukke idéer til dit bad.

chevron-down