Marmor-look

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Keramiske fliser marmor-look

Står du over for en renovering af din bolig eller dit sommerhus? Måske er det badeværelset, der trænger til den helt store opdatering, eller dit nye hus, der skal bygges? Nu vil vi forsøge at gøre dig lidt klogere på, hvad en keramisk flise med marmor-look kan gøre for dit hjem. Her får du nemlig marmorens eksklusive look på en slidstærk flise.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Hvad kan keramiske fliser?

Natursten, terrazzo, mosaik eller keramiske fliser. Der er mange forskellige materialer at vælge mellem. Mange vælger en keramisk flise, fordi den ikke kræver nær så meget pleje, som natursten gør. Den keramiske fliser suger ikke væske. Det er en fordel i et badeværelse, som næsten dagligt udsættes for vand og fugt. En keramiske flise er nem at vedligeholde, og det foretrækker de fleste af os i en travl hverdag. Derfor er det også til dit og vores held, at der er sket rigtig meget med udseendet på de keramiske fliser de seneste år.

Få en bid af Italien uden vedligehold

Når det kommer til natursten, er vi nødt til at tale om mastodonten over dem alle: marmor. Marmor er indbegrebet af eksklusivitet, og mange af os har drømt om at få marmor ind i vores hjem. Det er bare sådan med marmor, at materialet kræver lidt ekstra vedligehold og pleje, da det er et naturstensmateriale. Og så er det en løsning, der ligger i den dyre ende. Det er der mange, der afskrækkes af, men det er der heldigvis gode råd for.

Du kan nemlig få de flotteste keramiske fliser med marmor-look, der sjældent afslører, at der faktisk er tale om en flise og ikke en ægte sten. På den måde kan du få finesse, der emmer af Italiens luksus.

Tag keramisk marmor med ud i haven

Keramiske fliser kan også sagtens bruges udendørs. Dermed kan du få en flise, der kan gå igen på din terrasse. Det vil skabe et flot helhedsindtryk i din bolig.

Og fordelene ved keramiske fliser tager du blot med ud i haven. Der er tilsvarende minimal brug for vedligeholdelse på fliserne udendørs. En let højtryksrens kan tage snavs, der uundgåeligt kommer på fliserne, når de udsættes for vind og vejr.

Få et mat eller spejlblankt resultat

Der findes mange forskellige måder at anvende marmor på, men hovedsageligt skal du beslutte dig for, om du er til et mat eller blankt look. Ved du ikke det, kan du heldigvis finde flotte eksempler hos os. Marmor er både elegant og tidløst, uanset om du vælger den matte eller blanke keramiske flise med marmor-look.

Et væld af fortolkninger

Når du har besluttet dig for, om du er mest til mat eller sværger til spejlblank, skal du vælge en farve. Du gå med den klassiske hvide marmor eller gå på opdagelse i vores sortiment, der også indeholder mange andre smukke farver. Vælg mellem store og små fliser eller mix, som du ønsker. Fliser med marmor-look kommer i alle afskygninger, og du kan helt sikkert finde det udtryk, der passer bedst til dit hjem.

Få inspiration til dit marmor-look

Du kan altid besøge vores showroom. Vi opdaterer vores udstillinger regelmæssigt, og du kan være sikker på at se eksempler på lidt af hvert. Vi er klar til at guide dig, så du finder frem til kernen i din personlige stil. Vi er vilde med fliser med marmor-look, og derfor har vi mange forslag til, hvordan du bruger dem i din indretning.

chevron-down