Fliser

Få smukke og praktiske fliser til dit personlige badeværelse

Fliser udgør en stor del af indretningen på dit badeværelse – for de er stærkt medvirkende til at sætte det udtryk, du ønsker at skabe i rummet.

Læs mere

Hos Bad & Fliser har vi et bredt udvalg af fliser i forskellige former, farver og materialer at vælge imellem, så du kan finde lige dem, der falder i din personlige smag.

Vælg mellem:

  • Natursten
  • Terrazzo
  • Keramiske fliser
  • Mosaikker
  • Havefliser

Natursten – hiv natur og historie med ind i din bolig

Med natursten får du et helt unikt udtryk på dit badeværelse. Med dem kan du hive naturens variation med helt ind bag dine badeværelsesvægge, for præcis som i naturen er ikke to sten ens. Det giver et levende og livligt udtryk i rummet.

Naturstensfliser fortæller en særlig historie om, hvordan verden hele tiden forandrer sig – og har gjort det gennem millioner af år. Både marmor og travertin er natursten med en årelang historie bag sig.

Marmor – gammel sten i moderne udgave

Marmor er skabt ved forskellige bjergarter, der er presset sammen og giver stenen sit karakteristiske udseende.

Naturens ældgamle sten er trådt frem i en ny og moderne udgave – marmor er populært takket være sit elegante og eksklusive udtryk. Ikke bare den klassiske variant i hvid med grå årer, men også grønne, brune og røde nuancer giver rummet elegance.

Travertin – den rustikke sten

På samme måde som marmor er travertin skabt af naturens rå kraft – travertin er dog som udgangspunkt hullet og med en ’åben’ overflade, der giver stenen et rustikt udtryk.

Travertin-flisen kan du få i en mat, blank eller antik overflade. I den antikke udgave står hullerne åbne, som naturen har skabt dem. I den matte er hullerne spartlet og overfladen slebet til et mat udtryk. I den blanke variant er hullerne tilsvarende spartlet, men overfladen poleret.

Terrazzo – få et retro udtryk i moderne forklædning

Terrazzo-fliser er fremstillet af cement og sammensat af en masse små stykker granit, marmor og andre sten. Som udgangspunkt er de små stykker sten sat helt tilfældigt sammen.

Terrazzo-fliser er et populært valg, fordi de er tidløse, klassiske og med mange udtryksmuligheder. Udtrykket defineres af farven på cementen og de sten, der er anvendt i blandingen. Du kan derfor få terrazzo i et utal af smukke udtryk og nuancer.

Keramiske fliser – et slidstærkt valg i din boligs vigtigste rum

Med keramiske fliser på dit badeværelse træffer du et slidstærkt valg i indretningen. Fliserne er fremstillet af sand, ler, kaolin, kvarts og naturlige farvestoffer, der giver mulighed for stor variation i udtryk og nuance. Fliserne brændes ved ekstremt høje temperaturer, hvilket sikrer deres høje holdbarhed.

Hos os finder du et bredt udvalg af keramiske fliser i mange forskellige varianter – eksempelvis matte, uglaserede fliser, glaserede udgaver med blank glasur eller fliser i naturstenslook og betonlook.

Giv dit badeværelse liv med mosaikfliser

Mosaikfliser er dannet af små fliser eller sten, der skaber et smukt mønster. Det giver dig et væld af udtryksmuligheder til dit badeværelse – og den særlige flise er særligt velegnet til at skabe et personligt look i dit velværerum.

Mosaikfliserne kan bruges på dit badeværelsesgulv, i din brusekabine – eller begge steder, hvis du vil skabe et gennemført look fra top til tå.

Havefliser – skab sammenhæng inde og ude

Med de rigtige havefliser kan du skabe den atmosfære, du ønsker på din terrasse. Hos os finder du et stort udvalg, hvad enten du drømmer om sydlandsk stemning eller et roligt og neutralt udtryk, der smelter smukt sammen med naturens omgivelser.

Terrassen er i sommer- og forårsmåneder et ekstra rum i din bolig. Du kan derfor vælge at skabe en klar sammenhæng med din indretning inden for ved at vælge havefliserne i samme nuancer eller stil, som dem du har inden for i din bolig.

Men du kan også vælge et helt andet udtryk for at skabe endnu større dynamik i din boligs ude- og inderum. Valget er dit, og kun din egen fantasi sætter grænser.

Giv dit hjem kant med fliser i specielle former

Du kan få dine i fliser i mange smukke former:

  • Arabesque
  • Diamond
  • Rombe
  • Oktagoner

Hvis du gerne vil bryde med de traditionelle firkantede fliser i hjemmet, er mulighederne åbne for at skabe et rum med kant.

Hver enkelt flise giver med sin specielle form et unikt twist i din indretning, som giver din personlighed lov til at skinne igennem.

Plej dine fliser korrekt

Selvom mange af vores fliser er slidstærke og holdbare, kræver de vedligeholdelse for at holde sig smukke i mange år frem. Derfor er det vigtigt, at du plejer dem på den rigtige måde.

Hos Bad & Fliser forhandler vi plejeprodukter specielt udviklet til de forskellige typer af fliser, så du er sikker på, at du giver dem de optimale betingelser for at træde smukkest muligt frem.

chevron-down