Wood By BG

Dansk snedkererede badeværelsesmøbler i træ

Hos Wood by BG finder du dansk snedkererede badeværelsesmøbler, der er designet i samarbejde med Bad & Fliser.

Møblerne bliver produceret med udgangspunkt i den nordiske forståelse af træ og kommer derfor i et nøje udvalg af træsorter; natur eg, røget eg og valnød. Det er træsorter og udtryk, der passer særlig godt ind i den nordiske indretning.

Læs mere

Wood By BG sortiment

Vaskeskabe
Reol

Wood By BG serier

Fokus på detaljerne

Funktionalitet og kvalitet er på sit højeste hos Wood by BG. Men der hvor de udmærker sig i forhold til lignende produkter på markedet, er ved deres fokus på detaljer, når det kommer til selve møbeldesignet. Møblerne fra Wood by BG er designet med unikke detaljer, der giver dem et let og elegant udtryk i rummet.

Med skuffer i massivt træ kan et vaskeskab nemt komme til at få et tungt og rustikt udtryk. Men det er der taget hensyn til ved vaskeskabene fra Wood by BG. De har nemlig en tynd kabinet-ramme, minimal luft mellem kabinet og skuffer samt indfræset greb, der sikrer at møblet får et let og elegant udtryk.

Møblerne fra Wood by BG kommer i flere størrelser, der vil dække de flestes behov. Kræver dit badeværelse et møbel i en bestemt størrelse? Så kan du hos Wood by BG også få møblerne produceret på specifikke mål.

Miljøvenlig produktion

Det er vigtigt for Wood by BG at producere møbler, der ikke er skadelige for miljøet gennem hverken produktion eller materiale. Derfor er badeværelsesmøblerne dansk snedkereret i certificeret træ.

Du får altså et møbel, der er udviklet og produceret her i Danmark og som samtidig er lavet i et miljøvenligt og bæredygtigt materiale. Møblerne fra Wood by BG er desuden oliebehandlet for at forlænge materialets holdbarhed.

chevron-down