Toiletrulleholdere

Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand

Toiletrulleholder

En toiletrulleholder fylder ikke meget på dit badeværelse. Ikke desto mindre er den en vigtig del, både funktionelt og æstetisk i rummet. Den holder styr på toiletrullen, så du let kan hive toiletpapiret af, og så sætter holderen den sidste finish for helhedsindtrykket.

I vores udvalg af toiletrulleholdere finder du noget for enhver smag, så du kan finde lige den holder, der sætter kronen på værket i dit badeværelse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand

Strømlinet design, der sætter prikken over i’et

En toiletrulleholder er med til at skabe et gennemført look i badeværelset. Uden den mangler der bare noget. Både i indretningen og i din dagligdag.

Fælles for alle de holdere du finder hos os er deres stilrene og strømlinede design, som let og elegant smelter sammen med det øvrige interiør på dit badeværelse. Når du bruger tid og kræfter på at vælge de rigtige fliser til gulv og væg, den smukkeste vask og det flotteste armatur, skal du naturligvis også vælge toiletrulleholder med omhu.

Tidløse farver og former

Hvad enten du er til en hvid elegant toiletrulleholder, om du foretrækker en sort sofistikeret, eller du ønsker en klassisk i krom, finder du det her hos os.

Vores toiletrulleholdere er alle udformet i bløde, stilrene former, hvor nogle har et mere dominerende look, mens andre er mere diskrete. Det er derfor helt op til dig, hvor meget din nye toiletrulleholder skal ”fylde” i indretningen.

Vælg toiletrulleholder i stil med resten af badeværelset

For bedst muligt at binde hele indretningen på dit badeværelse sammen er det en god idé at vælge toiletrulleholder ud fra den øvrige stil på dit badeværelse. Hvis du har sorte detaljer på armaturer, hylder og knager, kan det virke forstyrrende, hvis du sætter en toiletrulleholder i krom op.

Det er dog ikke ensbetydende med, at alle dele skal være samme farve. Har du eksempelvis én farve på hylder og knager, kan du godt vælge en anden til dit armatur, din toiletbørste og toiletrulleholder. Men det giver det mest strømlinede look, hvis du matcher farven på flere tilbehørsdele, så der ikke er en enkelt, der pludselig springer i øjnene.

Udskift nemt den tomme rulle

I en hektisk hverdag med madpakker, job, træning og andet praktisk skal tingene helst være så nemme og hurtige som muligt. Det gælder også en lille ting som din toiletrulleholder.

Det skal ikke være svært eller tidskrævende at skifte den tomme rulle ud med en ny. Det er det heldigvis heller ikke på de varianter, du finder hos os. Der er hverken låg eller andet, der skal klikkes af, førend en ny rulle kan sættes på.

Løb ikke tør for toiletpapir med en toiletrulleholder til gulv

Har du ofte prøvet at sidde på toilettet og opdage, at toiletrullen er tom? Så er du ikke alene. De fleste kender til problemet, hvor toiletrullerne ligger gemt i et skab.

Det slipper du for med en toiletrulleholder til gulv. Den kan fungere som ekstra holder, så du aldrig løber tør for toiletpapir, når du allerede har sat dig på toilettet. Det er en mere elegant måde at opbevare de ekstra ruller tæt ved toilettet frem for at have pakken stående.

Fuldfør stilen med farvet toiletpapir

De fleste bruger det klassiske hvide toiletpapir i deres toiletrulleholder. Men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af den del også?

Hvis du gerne vil skabe et gennemført og strømlinet look på dit badeværelse, kan du eksempelvis sætte sort toiletpapir i din matchende sorte toiletpapirholder. Det giver et elegant og eksklusivt udtryk i rummet. Og ofte er det de helt små detaljer, der gør den store forskel.

Vores team står klar til at vise dig masser af indretningsmuligheder

Kunne du godt bruge lidt inspiration til din nye toiletrulleholder eller andet tilbehør til badeværelset? Så kig gerne forbi vores store showroom, hvor vi har opstillet 100 forskellige badeværelsesmiljøer. Her er der rig mulighed for at lade sig inspirere blandt forskellige stilarter. Vores dygtige team står altid klar til at guide dig godt på vej, så du får lige det, du ønsker til dit badeværelse.

Har du lang vej til vores showroom, kan du heldigvis få et blik ind alligevel. Det kan du via vores online inspirationsunivers, som sikrer dig masser af gode idéer til din indretning.

chevron-down