Kararmaturer

Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Montering
Med Termostat
Med Mixer
Svingbar Tud

Kararmaturer til badekarret: Nyd rolige og afslappende stunder

Et karbad er den ultimative hverdagsluksus, hvor velværen og afslapningen fra spaopholdet rykker hjem på dit eget badeværelse.

For at fuldende dit badekar har du brug for det rette kararmatur. Hos Bad & Fliser forhandler vi produkter af den højeste kvalitet fra en række eksklusive brands, og vi hjælper hjertens gerne med at finde det rette til dig og dit badeværelse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Montering
Med Termostat
Med Mixer
Svingbar Tud

Hvad er et kararmatur?

Præcis som i din brusekabine er der også et armatur ved dit badekar, hvor du kan skrue op og ned for varmen, så vandet får den helt rigtige temperatur. På den måde kan du nyde et varmt karbad eller give børnene et lunt ét af slagsen med masser af bobler og skum.

Overordnet set findes der to typer kararmaturer. Et vægarmatur, der, som navnet afslører, er monteret på væggen. Det er en den mest gængse model. Derudover findes der også en variant, du kan have stående på gulvet, og som passer sammen med et fritstående badekar.

Uanset model er det vigtigt, at det har nem betjening, så du hurtigt kan få den rette temperatur uden problemer.

Rene linjer i både design og materialer

Med vores stilfulde sortiment kan du uden tvivl finde en smuk løsning til dit badekar. Du kan få armaturer, der passer til din håndvask og bruser, så der skabes en rød tråd gennem badeværelset.

Det er et rum, hvor der skal være god plads til ro og velvære, og det kan et strømlinet design hjælpe med til at skabe. Når funktionalitet kombineres med æstetik, går det hele op i en højere enhed.

Med eller uden brus? Vi har begge modeller

Ønsker du at kunne tage et bad i dit badekar? Så kan det sagtens lade sig gøre. En bruser med slange kan eksempelvis være gavnlig, når barnet skal have vasket hår, eller du blot vil tage et brusebad uden at fylde vand i. Det kan være, du har brusekabine på et andet badeværelse i huset – og med brus i badekarret har du pludselig mulighed for at tage et hurtigt bad to steder. Det kan gøre enhver morgen i en travl familie væsentligt nemmere.

Få det sidste touch til badekarret

Hvis du har valgt et enkelt badekar, kan armaturet være dét, der giver den berømte prik over i’et. Her kan du udfolde din kreative sans og give badet et strejf af noget unikt, der giver et personligt præg til rummet.

Måske er du til et skarpe linjer med et minimalistisk udtryk. Det kan også være, du har en mere retro-agtig indretningsstil, hvor det er de bløde, buede former, der er i fokus. Det hele er op til dig, og hvilken stil du ønsker at udtrykke.

Vælg indmad i kararmatur med omhu

Det er ikke bare det ydre udtryk, der er vigtigt, når du skal vælge dit kararmatur. Også det indvendige er vigtigt. Indmaden i armaturet kan være i plastik, eller det kan være keramisk. Dansk vand indeholder meget kalk, der kan være hårdt for indmaden i dit armatur. Her er en keramisk indmad særlig slidstærk, fordi den knuser kalken. Det er derfor en meget robust løsning.

Indmad i plastik er også robust, men lidt mindre modstandsdygtig over for kalk – og den er lidt billigere end den keramiske variant.

Hvilken overfladebehandling skal du vælge?

Overfladen på dit kararmatur kan både være lakeret eller PVD-behandlet. PVD-overfladen er meget modstandsdygtig over for kalk og slid, fordi der er brændt en coating direkte ind i materialet. Den holder derfor mange år frem.

Den lakerede udgave er også robust over for hverdagens slitage, men i lidt mindre grad, fordi den ikke har samme coating som PVD-armaturet. Den er også en smule billigere.

Slip for at udskifte dit kararmatur med reservedele

Er dit kararmatur mod forventning gået i stykker, behøver du heldigvis ikke skifte det ud med et splinternyt. Vi fører kun armaturer fra leverandører, der også tilbyder reservedele til deres produkter. Så er det muligt at reparere frem for at udskifte. Det er både en billigere og mere bæredygtig løsning.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Bliv klogere i vores inspirationsunivers
Det kan være svært at tage et endeligt valg med så mange muligheder – og her kommer vi ind i billedet. Du er altid varmt velkommen i vores showroom, hvor vi kan rådgive, sparre og gøre dig klogere på funktioner, brands og modeller.

Er du ikke lige i nærheden, kan du hoppe ind i vores online inspirationsunivers. Her har vi samlet forskellige badmiljøer, som du kan lade dig inspirere af. Vi ønsker, at du får en god og tryg proces med at sammensætte dit nye badeværelse, så du ender med et resultat, der er præcis dét, du drømmer om.

chevron-down