Tilpas søgning
Farve
Serie
Materiale

Skåle

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen for det samlede udtryk. Når du skal indrette et badeværelse, er fliser, møbler, toilet, vask og anden sanitet vigtige elementer for udtrykket i rummet. Men det er tilbehør som krukker, skåle og andet også.

Tilbehøret sætter den hyggelige stemning og er med til at sætte kronen på værket. Derfor har vi hos Bad & Fliser samlet et nøje udvalg af krukker og skåle, der gør atmosfæren på badeværelset afslappet og rolig.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Serie
Materiale

Skåle – vis frem og gem væk

Krukker og skåle er to forskellige produkter. En krukke er en lille beholder med et låg, mens en skål er en åben beholder.

En krukke skal derfor bære udsmykningen i sig selv, for lægger du noget i den, vil det ikke kunne ses. Derimod viser du det frem, som du lægger i en skål, fordi den netop er åben. Derfor bruges de to typer tilbehør typisk på forskellige måder.

Sød opbevaring til småting

Med en krukke får du en lille beholder til opbevaring af småting. Det kan være dine smykker, vatpinde eller andet, som du gerne vil gemme af vejen. Ofte får småting det til at se rodet ud, men ved at samle det i små beholdere får du et roligt og ryddeligt udtryk.

Gemmer du dine smykker i en krukke, vil låget beskytte dem mod både sollys, fugt og støv. Det kan være hård kost for smykker, der ofte bliver mørke, hvis de ligger frit fremme.

Indram håndsæbe i skålen

Det er svært at undvære håndsæbe på badeværelset, når den gode hygiejne skal opretholdes. Men der er flere måder at opbevare din håndsæbe på.

Det kan du gøre med en sæbedispenser med flydende sæbe, eller du kan bruge en lille skål til at lægge en fast håndsæbe i. Det giver et eksklusivt look. Hvad enten du vælger den ene eller den anden løsning, er en smagssag. Men du kan også vælge begge dele.

 

Hop ind og få inspiration i showroom eller online

Skal du indrette dit badeværelse med lækkert tilbehør? Men ved du ikke helt, hvilken retning du skal gå i? Så skal du først og fremmest finde frem til din personlige smag.

Det gør du bedst ved at søge inspiration forskellige steder. Det kan være via Instagram, Pinterest og andre billedmedier. Men det kan også være i traditionelle boligmagasiner.

Hos Bad & Fliser har vi også masser af inspiration klar til dit badeværelse. Både i vores fysiske showroom og i vores online inspirationskatalog. Vi hjælper dig hellere end gerne med gode råd, idéer og vejledning.

chevron-down