Sildebensfliser

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Giv dit badeværelse karakter med fliser i sildeben

Hvis du har begivet dig ud i flisejunglen, er der én trend, du ikke kan styre uden om: sildeben.

Det smukke mønster, som oftest ses ved trægulv i herskabelige lejligheder og patriciervillaer, har for alvor vundet indpas i flisemoden – både på gulve og vægge. Det hitter også stort ved møbler og tekstiler. Men hvad er det præcist, der gør mønstret så unikt? Bliv her klogere på teknikken, og hvad sildebensfliser kan tilføre dit badeværelse. Hos Bad & Fliser har vi et varieret udvalg af dekorative fliser, som kan sættes sammen til et smukt sildeben. Tag et kig rundt på siden og få inspiration til dit badeværelse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

En moderne opdatering på et klassisk mønster

Trægulv i sildeben er nærmest synonym med de klassiske herskabslejligheder og -huse med mange kvadratmeter og stuk i loftet. Men fliser lagt i sildeben bliver stadigt mere populære, da fliser har en lang række fordele, som trægulvet ikke kan hamle op med. Derudover har mønstret også en elegance og eksklusivitet over sig, som mange gerne vil tage med ind i boligindretningen. Sildeben med fliser er en moderne fortolkning på det mere traditionelle udgangspunkt – og med uanede muligheder i farvevalg kan fliser i sildebensmønster sætte spark i indretningen på dit badeværelse og tilføre et helt unikt udtryk.

Til væggen eller til gulvet – et personligt twist til badeværelset

Du kan både vælge sildeben til væg eller gulv. De fleste vælger kun at have mønstret på den ene flade på grund af det iøjnefaldende design. Badeværelset er et rum til velvære, og fliserne skal derfor ikke skabe uro for øjnene.

Mørke fliser i sildebensmønster skaber et nordisk og stringent udtryk, mens mintgrønne eller lyseblå fliser henleder tankerne på varmere himmelstrøg. Med fliser er det muligt at udtrykke din helt egen personlige stil, som passer sammen med resten af din boligindretning.

Hvilke fliser kan du bruge?

Det er vigtigt, at de fliser du vælger, er lavet til at blive monteret i sildebensmønster. Hvis du blot vælger en aflang flise, kan du risikere, at du mønsteret ikke går op i forhold til fugerne. Hvis du er i tvivl om, hvilke fliser der kan bruges til sildeben, er du velkommen til at kontakte os. Der findes nemlig et stort udvalg af sildebensfliser. Udover at de findes i mange størrelser, kan du også få dem i forskellige materialer og looks.

Uanset om du er til glaserede fliser eller natursten, kan du lave et sildebensmønster, der tager din boligindretning til et nyt niveau. Det er ikke den billigste metode, da det kræver tid at lægge eller sætte op – men du får til gengæld et eksklusivt udtryk med masser af kant.

Hvilken størrelse passer til dit badeværelse?

Hos Bad & Fliser forhandler vi forskellige typer af sildebensfliser, både store og små. Uanset om du vælger store fliser til gulvet og små til væggene eller omvendt, er du garanteret et unikt og æstetisk udtryk.

Find den flise, der bedst matcher din personlige stil, det kan eksempelvis være fliser med trælook, der giver varme og ro til din indretning. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til den rette løsning for dig.

Giv dine fliser en lang levetid

Alt efter hvilken type sildebensflise, du har valgt, er der forskellige måder at pleje dem på. Hos Bad & Fliser har vi plejemidler til alle varianter. Dine fliser vil syne flottere og mere klare i farverne, hvis du tager dig godt af dem og plejer dem med det rette middel.

Vi har stor faglig ekspertise på området og rådgiver gerne dig om, hvilke midler, der passer bedst til dine fliser.

Bliv klogere på vores udvalg i vores showroom og inspirationsunivers

Er du stadig i tvivl om, hvilke fliser du skal vælge til dit sildebensmønster? Så kan du altid kigge forbi vores fysiske showroom, hvor vi står klar til at svare grundigt på alle dine spørgsmål.

Hvis du ikke har muligheden for at komme forbi, kan du lade dig inspirere i vores online inspirationsunivers. Her har vi samlet en masse idéer til smukke badeværelser med farvede fliser og mønstrede fliser i et væld af kombinationer. Vi elsker at få indblik i dine idéer og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der matcher de drømme, du har for dit nye badeværelse.

chevron-down