Brusevægge

Tilpas søgning
Mål
Med Sprosser
Farve på Beslag
Brand
Type
Glasfarve

Brusevægge

Leder du efter en funktionel og smuk badafskærmning? Så er mulighederne mange – og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du ønsker at afgrænse din bruseniche. Pointen med det hele er at undgå, at vandet løber ud i rummet. Uanset om du ønsker en enkeltstående væg, en fast væg med dør eller noget helt tredje, finder du det hos os. Vi har nøje udvalgt alle vores afskærmningsløsninger, så der er noget for enhver smag.

Læs mere
Tilpas søgning
Mål
Med Sprosser
Farve på Beslag
Brand
Type
Glasfarve

Få custom-løsninger til dit baderum

Har du nogle helt særlige ønsker til din bruseafskærmning på dit badeværelse? Så løser vi dem gerne for dig. Hos Bad & Fliser tilbyder vi custom-løsninger, så du kan få lige præcis de mål, som passer ind i dit personlige rum hjemme hos dig. Det gælder, hvad enten det er mål i små eller store skalaer. Vi giver dig unikke løsninger til dine unikke behov.

Industrielt eller klassisk look

Er du helt vild med det industrielle look? En afskærmning til din bruseniche med glas og sorte stålrammer understreger et industrielt og råt udtryk i dit badeværelse. Har du sorte skarpe linjer på interiøret i resten af rummet, vil en afskærmning i bedste “New Yorker”-look fuldende stilen.

Foretrækker du et mere klassisk look, er der masser af muligheder for at vælge enkle og elegante glasafskærmninger med et stramt udtryk. En brusenicheafskærmning i glas giver rummet et luftigt og tidløst udtryk, som egner sig godt til den minimalistiske og skandinaviske boligindretning.

Vælg foldeafskærmning til det lille badeværelse

Har du kun få kvadratmeter at gøre godt med på dit badeværelse, er det vigtigt, at du udvælger din badafskærmning med omhu. Her er det en god idé at gå med en dør, der let kan foldes sammen, når du ikke bruger den. På den måde virker rummet stadig luftigt.

Er der kun kort afstand fra vask til brusenichen, vil en foldedør gøre hverdagen lettere. Med en almindelig dør kan det være svært at få åbnet døren helt op til brusenichen, hvis en vask eller andet bademøbel står i vejen. Her kan en foldbar afskærmning foldes ind i bruseren – i stedet for ud – så du let og hurtigt kan hoppe i bad.

En badafskærmning i en 45 graders vinkel er en anden god mulighed for at skabe størst muligt bevægelsesfrihed på det lille badeværelse. Med den type afskærmning har du både plads til vask på den ene side og toilet på den anden.

Store badeværelser kalder på store, rene linjer

Er du den heldige indehaver af et stort badeværelse, har du uanede muligheder for at vælge en bruseafskærmning. Du skal ikke tænke så meget på pladsen, og derfor kan du mere eller mindre vælge frit fra alle hylder.

Vælg én enkelt og elegant glasvæg til at afskærme dit bruseområde. Det kan være på siden af bruseområdet, eller det kan være midt for bruseområdet. Med den sidste løsning får du et åbent bademiljø med indgang til bruseren fra begge sider. Det giver masser af luft på dit badeværelse. Vælg også gerne to brusere til det åbne badeområde, så er der rig mulighed for, at du og din partner kan bade samtidigt, eller at flere børn kan klare dagens bad på én gang.

Glas er ikke bare glas

Ønsker du at indrette dit badeværelse med en bruseafskærmning i glas, er der også her flere valgmuligheder. Glas er nemlig ikke bare glas. Vores to mest populære typer glas er klart glas og frostet glas. Men du kan også vælge mellem brunt glas og mange andre farver, så du kan skabe lige det look, du ønsker.

Med klart glas opnår du størst muligt lys i din bruseniche. Det giver en skøn fornemmelse, og er tilmed praktisk, når du skal klare personlig hygiejne. Masser af lys i nichen giver dig den bedste start på dagen.

Undgå kalkaflejringer med belægning på glasset

Hos Bad & Fliser ønsker vi at tilbyde dig smukke badløsninger, der samtidig er lette at vedligeholde. Som hovedregel kommer alt vores glas til badafskærmningerne derfor med en permanent belægning, som ikke kræver efterbehandling. Belægningen styrker glasset og gør det smudsafvisende langt ud i fremtiden.

Med behandlingen bliver det sværere for vanddråberne at sætte sig, og på den måde undgår du grimme kalkaflejringer. Med andre ord gør det din hverdag og rengøring langt lettere.

Gør brusenichen til en del af indretningen

Når du indretter dit badeværelse, er det ikke bare vask, spejl og møbler, der skaber indretningen. Det gør brusenichen også.

Brusenichen bliver i høj grad en del af badeværelsets samlede udtryk. Derfor er det en god idé at skabe en bruseniche, der er let og enkel, og som naturligt smelter sammen med den øvrige indretning

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette brusevægge?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige afskærmning til din bruser? Så står vi på spring for at guide dig godt på vej.

Gennem vores årelange erfaring kender vi til alle dele af badets opbygning og kan derfor hjælpe dig med at afdække, hvordan du bedst finder den løsning, som både passer til din stil og dine behov. Og med mere end 100 badeværelsesmiljøer i vores showroom er der rigeligt med inspiration at hente.

chevron-down