Pedalspande

Tilpas søgning
Farve
Serie
Mål
Kapacitet
Udtagelig spand
Brand

Tilbehør pedalspande

En pedalspand er ganske enkelt ikke til at undvære på dit badeværelse. Med den kan du hurtigt komme af med brugte vatpinde, rondeller og andet til at klare den personlige hygiejne på badeværelset.

Her hos Bad & Fliser finder du udelukkende pedalspande med høj praktik og flot design, så du både får funktion og æstetik i ét.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Serie
Mål
Kapacitet
Udtagelig spand
Brand

Hygiejnisk løsning med minimum af bakterier

En pedalspand er det helt rigtige hjælpemiddel i hverdagen. Det er en hygiejnisk løsning, når du skal af med dit skrald. For på vores hænder sidder der uendeligt mange bakterier, og derfor er det en stor fordel, at du ikke behøver åbne spanden med dine hænder.

Med et enkelt tryk på pedalen med din fod, åbner du spanden - helt uden berøring fra dine hænder. Det er hygiejnisk, fordi du mindsker overførslen af bakterier, når den næste skal åbne spanden.

Undgå lugtgener fra din skraldespand

Vil du gerne undgå lugtgener? Så er en pedalspand en god løsning for dig. Når skrald står et stykke tid, vil det kunne komme til at lugte – uanset hvilken form det er.

Låget på en pedalspand hjælper med at holde lugten i skak. Det gør den ved at holde lugten inde i spanden, så den ikke strømmer ud i rummet. På den måde er det en mere eller mindre lugtfri løsning til dit skrald.

Det kan være en fordel, hvis du har brug for en skraldespand på børneværelset. Her kan du bruge en pedalspand som blespand. Spandens låg holder bleernes lugt inde, så du kan have den stående tæt på puslebordet på værelset, hvis det er der, du har plads til bleskift.
Brug en pedalspand i køkkenet

Mange har skraldespanden placeret under vasken i deres køkken. Men det behøver du ikke nødvendigvis have. Måske har du brug for den ekstra skabsplads? Og så er en pedalspand en optimal løsning til dit skrald i køkkenet.

Også her er det meget hygiejnisk, da du ikke behøver bruge hænderne til at åbne skabet ind til skraldespanden. I stedet kan du med foden åbne og smide dit skrald ud. Det er en stor fordel i køkkenet, hvor du tilbereder mad, og hygiejnen bare skal være i top.

Praktisk og nem i hverdagen

Uanset om du bruger en pedalspand i badeværelset, køkkenet eller et hvilket som helst andet rum i din bolig, får du et hjælpemiddel, der gør hverdagen lettere. Den skridsikre bund holder pedalspanden fast til underlaget, når du trykker med foden. Så er du sikker på, at spanden bliver stående, hvor den skal.

Pedalspandene har en indvendig plastbeholder med et håndtag. Det gør det hurtigt og enkelt at tømme spanden for skrald.

Enkelt og moderne design

Alle de pedalspande du finder på siden her er udført i et enkelt og stilfuldt design. Det er de, fordi de også har en vigtig funktion ind i indretningen.

Hvad enten du vil have en pedalspand i badeværelset eller køkkenet, udgør den en del af det samlede udtryk i rummet. På den måde bliver den et dekorativt element på lige fod med dens praktiske egenskaber.

Hvilken farve skal din pedalspand have?

Når du er på jagt efter en ny pedalspand, kan du næsten vælge mellem alle regnbuens farver. Vores sortiment indeholder et stort udvalg af farver, så du frit kan vælge den, der bedst passer til dit hjem.

Du kan selv vælge, om du vil gå efter de mere klassiske farver, eller om du vil kaste dig ud i en mere sprælsk farver, der giver dit hjem lidt personlighed. Du kan med fordel vælge farve ud fra det øvrige interiør i rummet, så der er sammenhæng i din indretning.

Få inspiration til dit valg

Trænger du til lidt inspiration? Så kom forbi vores showroom, hvor vi har opstillet et hav af forskellige badeværelsesmiljøer. Med andre ord kan du få inspiration i ægte miljøer, så du bedre kan danne dig et billede af, hvordan du ønsker at indrette dit eget badeværelse.

Du er også velkommen til at besøge vores online inspirationsunivers, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores fysiske butik.

chevron-down