Sanitet

Tilpas søgning
Brand
Serie
Kategorier
Lager

Sanitet til badeværelse: Få et fuldendt rum

Det er fantastisk at få lov til helt selv at bestemme, hvordan dit badeværelse skal se ud. Du vælger selv dine fliser, men her slutter beslutningsprocessen slet ikke. Fliser og klinker er en vigtig del af dit badeværelse, men det der for alvor fuldender looket, er sanitet til dit badeværelse.

Og hvad er sanitet så for en størrelse? Sanitet kommer faktisk fra latin og betyder sundhed. Og sætter vi ordet sanitet i en badeværelseskontekst handler det om, hvordan vi gennem renlighed bidrager til egen sundhed.Sanitetskategorien indeholder produkter til badeværelset.

Læs mere
Tilpas søgning
Brand
Serie
Kategorier
Lager

Vælg din sanitet med omhu

Du kan få sanitet som:

  • Brusevægge
  • Badekar
  • Toiletter
  • Bademøbler
  • Håndvaske
  • Spejle
  • Armaturer
  • Håndklædetørrere

Tag udgangspunkt i rummet

Størrelsen på de sanitetsløsninger du vælger til dit badeværelse skal altid afhænge af størrelsen på rummet. Det er rummet, der definerer, hvad der kan lade sig gøre. Spørg hvis du er i tvivl om, hvad dit rum kan bære. Der findes et væld af forskellige muligheder, når det kommer til sanitet til badeværelset. Dyk ned i forskellige former, materialer og udtryk. Sanitet er ikke bare sanitet. Tænk over, hvordan du forbruger, og hvor god du er til at vedligeholde dit hjem. Der findes materialer, der er nemmere at vedligeholde end andre.

Komposit er det nye sort

Sanitet til badeværelset kommer i mange forskellige materialer, og du skal selvfølgelig gå med det, der passer bedst til din smag. Dog kan det være en fordel at tænke vedligehold ind i valget. Når det kommer til vaske og toiletter, kan porcelæn være en mulighed, da det er meget rengøringsvenligt, syrestærkt og har en hygiejnisk overflade. Det samme gør sig gældende ved akryl, som har en god overfladekvalitet.

De seneste år har komposit som materialevalg dog vundet mere og mere frem, og det er der flere årsager til. Komposit er et slidstærkt materiale, der faktisk kan pudses op, hvis der er behov for det. Det kan porcelæn ikke. Derudover er det et materiale, der har lav vægt og høj styrke, hvilket er en stor fordel, når det kommer til sanitet, der skal klare dagligt brug. Der findes mange forskellige muligheder for at vælge komposit som sanitetsløsning. Dyk ned i vores sortiment. Vi anbefaler altid, at du undersøger materialet nøje, inden du lægger dig fast på det. Sæt dig ind i, hvordan det skal vedligeholdes. På den måde har du sanitet i mange år fremadrettet.

Sans for detaljen?

Når du først har bevæget dig ud i junglen af sanitet, bliver du helt sikkert fokuseret på fordele og ulemper ved de forskellige valg. Du finder også hurtigt ud af, hvad din stil egentlig er, og hvilke egenskaber din vask og dit badekar skal have for at kunne dække dine behov.

Når du er så tæt på at være i mål, skal du selvfølgelig også være opmærksom på den sidste finish. Hvilke armaturer skal eksempelvis pryde dit badeværelse? Skal de sidde i håndvasken eller i væggen? Og skal vandlåsen under vasken matche farven på vandhanen. Tænk helhedsindtrykket ind i dine valg af sanitet til badeværelset. Så kommer du helskindet i mål.

chevron-down