Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand

Hylder

De travle morgener kan være en udfordring i enhver familie, og ofte er badeværelset populært, når hele familien skal gøres klar og ud ad døren. Derfor skal det gå hurtigt.

Med en hylde på dit badeværelse kan du hurtigt have de vigtigste ting ved hånden, så din morgenrutine bliver lettere.

Hos Bad & Fliser fører vi forskellige slags hylder, der opfylder forskellige behov og ønsker til dit badeværelse. Alle er naturligvis velegnede til brug i vådrum. Gå på udkig blandt vores hylder til badeværelset.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Serie
Brand

Hylder i forskellige størrelser

Leder du efter store hylder, der kan udfylde de store åbne vægge på dit badeværelse? Eller er du snarere på jagt efter en lille hylde under spejlet?

Uanset hvad finder du hylder i mange forskellige størrelser – store som små. Og selvom du har et lille badeværelse, kan du godt få brug for en stor hylde og omvendt en lille hylde, hvis du har et stort badeværelse.

Udnyt pladsen med hylder til dit badeværelse

Har du beskeden opbevaringsplads på badeværelset, kan det være en god idé at anskaffe noget mere. Det er altid en fordel at have godt med opbevaring i rummet, fordi personlige toiletsager, håndklæder og andet bare fylder en del.

Men står du med et lille badeværelse, kan det være ekstra svært at finde pladsen til opbevaring. Det er ikke sikkert, at du kan finde kvadratmeterne til et højskab eller andre opbevaringsskabe. Her er en hylde derimod en god løsning.

Med en hylde får du plads til at sætte dit krus til tandbørster og andet, du har brug for på dit badeværelse i dagligdagen. Fordelen ved en hylde på særligt små badeværelser er samtidigt, at du får opbevaringen op i højden. På den måde skaber det luft i rummet, så det virker større.

Fuldend stilen med de rigtige hylder

Klassiske glashylder, sorte stilrene hylder, eller hvide elegante hylder. Mulighederne er mange, når du vil indrette dit badeværelse med hylder.

Derfor er det en god idé at kigge grundigt på det øvrige interiør. Har du andre glasdetaljer på dit badeværelse? Eller har du indrettet dig med sorte armaturer og andre sorte elementer?

Så kan det give god sammenhæng i rummet, hvis du kører stilen videre. Det kan hurtigt komme til at se lidt rodet og forvirret ud, hvis du har et sort armatur ved håndvasken, et i messing i bruseren og hvide hylder på dine vægge. Vælg materialer og farver der fuldender din egen stil på badeværelset.

Udsmyk dine vægge med smukt design

Hylder er ikke bare praktiske til at opbevare dine toiletsager på. De er også meget dekorative. Fælles for alle de hylder vi fører, er at de har et tidløst og elegant design, der gør dem anvendelige på alle slags badeværelser.

Brug hylderne til at udsmykke dine vægge og skabe en varm og hyggelig stemning på badeværelset. Du kan sagtens kombinere den praktiske del med den æstetiske.

Grib hurtigt shampooen

Er du også træt af at bukke dig ned efter sæben på brusenichens gulv? Monter en praktisk hylde i din bruseniche. Det gør det hurtigt og let at få fat i shampooen, når håret skal vaskes.

Bruseområdet er i mange moderne badeværelser åbnet op, så det bliver en integreret del af indretningen. Derfor kan du også her tænke over dit valg af hylde, så det matcher med resten af stemningen og stilen i rummet.

Lad dig inspirere fysisk og virtuelt

Det er de små detaljer, der gør den store forskel. Og med hylder, knager og andet tilbehør sætter du den famøse prik over i’et på dit badeværelse. Men mangler du inspiration og gode idéer til, hvordan du kan indrette?

Gå på inspiration i vores store showroom, hvor vi har opstillet mere end 100 badeværelsesmiljøer, så du kan finde lige den stil, der rammer din. Vi har også lavet et online inspirationsunivers, hvor du kan tage på virtuel inspirationstur.

chevron-down