Mosaikker

Tilpas søgning
Farve
Størrelse

Stort udvalg af mageløse mosaikker

Mosaikker er en kunstform, der går meget langt tilbage i historien. Faktisk er det en af de ældste udsmykningsformer. Mosaik er dannet af små fliser eller sten, der tilsammen danner et billede eller et mønster.

Overalt i verden findes smukke motiver, der er skabt i mosaikker. Flere og flere vælger at implementere mosaik-klinker eller mosaik-fliser i hjemmet, fordi det netop har et meget personligt udtryk.

Mosaikker kommer i mange forskellige former og udtryk, og det behøver slet ikke være besværligt at få et magisk mosaik-look i sit hjem. Dyk ned i en verden af mosaikker.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse

Mosaik-fliser til dit badeværelse

Mosaik-fliser er især populære på badeværelset. Enten på gulvet eller i brusekabinen. Eftersom mosaikkerne kommer i mange forskellige materialer, er det vigtigt, du giver dem den rette behandling og pleje.

Tag udgangspunkt i det materiale, du ønsker til dine mosaik-fliser på badeværelset og vælg så plejeprodukter efter det. I langt de fleste tilfælde anbefales:

  • Rengøring af mosaik-klinkerne efter pålægning
  • Forsegling af fuger
  • Overfladebehandling

Vær opmærksom på materialevalg på dine mosaikker, da det har betydning for din rengøring. Få råd og vejledning fra en kompetent medarbejder, hvis du har spørgsmål til mosaik-klinker.

Brug dem i køkkenet for at skabe et personligt udtryk

Det er ikke kun i badeværelset, mosaik-fliserne er populære. Du kan også sagtens vælge at bruge mosaik-fliser til dit køkken. Brug dem på væggen langs din bordplade, så dit køkken bliver både flot og rengøringsvenligt. Mosaik-fliser til dit køkken kan give et personligt look, du vil glæde dig over, hver gang du laver mad.

chevron-down