Metrofliser

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Metrofliser

Mange vælger en keramisk flise, når badeværelset skal renoveres, eller det nye hus skal bygges. Keramiske fliser brændes, og det betyder, at de ikke ændrer form eller udseende, når de først er brændt.

De er særligt velegnet i våde rum, og i dag kan du få keramiske fliser i mange forskellige afskygninger. Og her har særligt metro-looket været en populær spiller i mange år. Den er både flot, stilsikker og nem at vedligeholde.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Klassisk facetkant afslutter flisen

Noget af det, der gør fliserne flotte, er deres facetkanter, som på flot facon afslutter flisen. Det giver et eksklusivt look, der løfter din bolig op til nye højder. Fliserne kommer i mange forskellige størrelser og priser. Find den model, der tiltaler dig mest.

Den hotte undergrundsflise

Du kender helt sikkert metrofliserne, selvom det ikke umiddelbart siger dig noget. Metrofliserne har deres navn, fordi de blev født i metroer rundt om i verden. Du kender dem måske fra Paris, New Yorks subway eller undergrunden i London? De har nu også fundet vej til caféer, restauranter og senest vores hjem. Metrofliser har et væld af anvendelsesmuligheder, og de skaber en både urban, klassisk og smuk finish i din bolig.

Der er en særlig grund til, at det netop er disse fliser, der blev brugt i undergrunde verden over. Et er, at de er nemme at vedligeholde. Men noget andet af, at deres glasur har den særlige egenskab, at den reflekterer lys på smukkeste vis.

Lad lyset danse i dit hjem

En ting er, at fliserne er moderne og visuelt flotte i et badeværelse, bryggers eller andet rum. Men deres evne til at reflektere lys gør dem helt særlige i et land som vores, hvor vejret i vinterhalvåret bliver mørkt og gråt.

Med metrofliser i et mørkt rum får du det optimale ud af det lys, der trods alt er til rådighed. Det er en stor fordel. Det kan også være, du har et køkken, hvor overskabene tager en del af det sparsomme lys. Monterer du metrofliser mellem bordplade og overskabe, vil du se resultater på lysfronten med det samme.

Kombinér med en frisk fuge

De klassiske metrofliser er hvide eller sorte og enten skinnende eller matte. Men de findes også i andre flotte farver. Er du nysgerrig på vores udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det er meget typisk at sætte en hvid fuge til dine metrofliser. Det skaber et klassisk undergrundslook. Har du brug for at gøre lidt ekstra, kan du overveje, om du skal bruge en sort fuge til dine sorte fliser. I dag findes der fuger i alle farver, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Har du svært ved at se det for dig, kan du blot se dig omkring i bybilledet, eller på de sociale medier. Her finder du masser af inspiration til, hvordan du kan bruge en metroflise. Når du ved, hvad du vil have, kan du købe dine fliser her.

Metroflisen – den klassiske flise

Metroflisen er en klassiker, når du vil vælge et tidløst design til dit badeværelse. Flisen med den karakteristiske facet-kant er en elegant løsning, hvis du ønsker at skabe et klassisk look, der alligevel har kant.

Flisen blender smukt ind i enhver indretningsstil, uanset om du er til det urbane, industrielle, romantiske eller minimalistiske look. Fliserne bidrager med at give rummet masser af lys takket være overfladens evne til at reflektere lyset.

Vedligeholdelse af dine metrofliser

Når du har smukke fliser i dit køkken eller badeværelse, vil du naturligvis gerne bibeholde deres smukke ydre. Og som med så meget andet kræver det vedligeholdelse.

Heldigvis kan du uden det store besvær holde dine metrofliser smukke med de rette produkter. Brug Cleaner Pro, der er et nedbrydeligt produkt uden sæbe, for at give fliserne den bedste behandling.

Plejer og vedligeholder du dine fliser med produkter, der indeholder sæbe, vil du få et fedtet udtryk, fordi sæben danner en hinde over flisens overflade.

chevron-down