Spejlskabe

Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Mål
Materiale
Hylder
Låger

Spejlskabe – design og funktionalitet i èt

Leder du efter et spejlskab til dit badeværelse? Og vil du gerne have, at både funktionalitet og design går op i en højere enhed?

Hos Bad & Fliser fører vi et bredt udvalg af spejlskabe til både store og små badeværelser og til alle slags behov.

Få inspiration blandt vores udvalg og find det spejlskab der bedst passer ind hjemme på dit personlige badeværelse.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Mål
Materiale
Hylder
Låger

Spejlskabe er praktiske og funktionelle

Det praktiske ved et spejlskab er, at du både får spejl og skab i ét. Bag skabslågerne kan du gemme alt det, der ellers ville stå at fylde på kanten af din vask.

Kender du det, at tandkrus, smykker og andet ligger fremme på dit vaskemøbel? Og vil du gerne have et mere ryddeligt udtryk på dit badeværelse? Så er et spejlskab en god løsning, der kan rumme alt fra tandbørster og medicin til makeup og hårprodukter.

På den måde løser du to funktioner i én.

Få spejlskabe i forskellige størrelser

Hos Bad & Fliser har vi et bredt udvalg af spejlskabe i forskellige størrelser. Har du et lille badeværelse, kan du med et spejlskab få opbevaring op i højden.

På et badeværelse med få kvadratmeter kan det være en fordel, så du ikke optager gulvplads med et stort vaskeskab.

Har du et meget lille badeværelse, kan du få ganske små spejlskabe, der ikke kommer til at tage for meget fokus og virke for overvældende i rummet. De er både små i bredde og dybde, så de ikke fylder så meget.

Har du til gengæld brug for masser af plads, kan du også få større spejlskabe, der gemmer på masser af opbevaringsplads til alt det, du skal bruge.

Spejlskabe med indbygget lys

Vil du gerne slå to (eller tre) fluer med ét smæk? Så kan du gøre det med et spejlskab, der har indbygget lys.

På den måde får du spejl, opbevaring og belysning i samme løsning.

Det er ofte en smagssag, om du foretrækker lyset i spejlet, eller du hellere ser, at belysningen hænger over eller ved siden af spejlet.

Du kan også få et strømstik i dit spejlskab, så du kan tilkoble din hårtørrer eller elektriske tandbørste direkte i skabet.

Vælg det rigtige spejlskab til dit badeværelse

Når du skal vælge spejlskab til dit badeværelse, er det først og fremmest vigtigt at kigge på rummet og dine behov.

Hvor stort er dit badeværelse?

Det nytter ikke noget at sætte et stort og bombastisk spejlskab ind på et lille badeværelse. Gør du det, vil det “sluge” rummet og give helt skæve proportioner.

 

Samtidig kan du have brug for opbevaringsplads, der ikke fylder så meget på gulvarealet. Derfor gælder det om at finde et funktionelt spejlskab med god opbevaringsplads, men uden det fylder for meget, hvis du har et lille badeværelse.

Har du derimod et badeværelse med masser af kvadratmeter, kan du i højere grad vælge et større spejlskab, uden det kommer til at se voldsomt ud i rummet.

Med flere kvadratmeter at gøre godt med kan det dog være, at du foretrækker et smallere skab med spejl, fordi du har plads til opbevaring andre steder på dit badeværelse.

Hvilke behov har du?

Det nytter heller ikke noget at montere et lille spejlskab med sparsom plads på dit badeværelse, hvis du har en stor familie med brug for masser af opbevaringsplads.

Inden du vælger dit nye spejlskab, skal du derfor kigge grundigt på dine behov. Har du brug for plads til børnenes badedyr, dine hårprodukter og hele familiens tandbørster?

Med en stor familie kræver det godt med plads til alt personlig hygiejne, håndklæder og andet, der er rart at have tæt på i hverdagen på dit badeværelse.

Få masser af inspiration i vores showroom

Kan du ikke helt greje, hvilket spejlskab der vil passe bedst ind hjemme hos dig? Eller har du bare svært ved at finde det helt rigtige look?

I vores showroom har vi opstillet mange forskellige badmiljøer, så der er rigelig med inspiration at hente. Vi står også altid gerne klar med gode råd og vejledning til det rigtige valg.

Har du ikke mulighed for at besøge os i vores showroom, kan du heldigvis få stor inspiration i vores online inspirationskatalog, hvor vi viser et væld af indretningsløsninger.

chevron-down