Hexagoner

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Hexagoner

Når du skal renovere din bolig eller bygge nyt hus, er der tusind beslutninger, du skal træffe. Blandt andet skal du træffe beslutninger om, hvilke fliser du skal vælge. Måske er hexagonfliser det helt rigtige for dig?

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Hexagonfliser: Hvad er det egentlig?

En hexagon er en geometrisk figur med seks kanter, hvor alle kanter har samme længde. Alle vinkler i et hexagon er 120 grader. Det betyder, at den egner sig rigtig godt som vægflise eller klinke, da siderne nemt kan sammensættes til en flot symmetrisk overflade.

Det samlede udtryk på en overflade med hexagoner svarer til den, du ser på en vokstavle fyldt med honning. Går du efter et mere geometrisk udtryk i dit hjem, kan du med fordel se på vores udvalg af hexagonfliser og hexagonklinker.

Gør noget anderledes med hexagonklinker

Klinker og fliser i boligen er traditionelt set kvadratiske eller rektangulære. De rektangulære kan dog være sammensat på måder, så de danner et anderledes udtryk, som du eksempelvis ser ved et sildebensmønster. Du vil også se steder, hvor de rektangulære klinker er kombineret med de kvadratiske. Men med hexagonklinker har du mulighed for at skabe et helt nyt og anderledes udtryk i din bolig.

Gå efter det afdæmpede look

Sværger du til afdæmpede elementer i din bolig, kan du sagtens bruge hexagonfliser alligevel. Du kan vælge farver i sarte nuancer, der ikke dominerer rummet og ikke skriger efter opmærksomhed. Kombinér med hvid sanitet og elementer i lyse farver. Så får du et afdæmpet look, der alligevel skiller sig lidt ud fra mængden.

Formen giver liv til din indretning

Hexagonformen skiller sig ud ved at give liv til din indretning. Er der mange vandrette og lodrette flader i dit hjem og i dine møbler, kan det være en fordel at vælge en hexagonklinke. Det medfører, at der kommer en form, som bryder med det vandrette i dit hjem.

Den sekskantede form skaber liv blandt det stringente. Og det behøver ikke være så dominerende, at alt andet blegner. Har du svært ved at se det for dig, findes der heldigvis en masse eksempler, du kan dykke ned i og lade dig inspirere af.

Skal der farve på din hexagonflise?

Vores hexagonfliser kommer i et væld af farver, så du skal simpelthen bare beslutte dig for, hvilken farve du skal have. Når du skal vælge farve, skal du tænke over, hvordan den vil spille sammen med det andet interiør i eksempelvis dit badeværelse. Har du et bestemt farvetema på dine håndklæder, sanitet eller andet, kan du eksempelvis vælge en hexagonflise i en farve, der passer sammen med dem. Leder du efter en farve, der ikke umiddelbart er blandt vores sortiment, hører vi gerne fra dig. Måske vi alligevel kan hjælpe dig i mål med dine drømme.

Vedligehold er legende let

Fordelen ved de keramiske fliser er også, at de ikke kræver meget vedligehold. Keramiske fliser suger ikke vand, og derfor er de oplagte at bruge i fugtige rum som eksempelvis dit badeværelse. Plej dine hexagonfliser med de rigtige produkter, så du holder dem smukke længst muligt ud i fremtiden. Er du i tvivl om, hvordan du bør pleje dine nye fliser, skal du endelig kontakte en af vores kompetente medarbejdere, der ved præcis, hvilke metoder der egner sig godt til netop dine fliser.

Find inspiration i vores showroom

Tag et kig i vores showroom, hvis du mangler inspiration til, hvordan dine hexagonklinker skal sættes sammen. Vi har fysiske butikker, men du kan også gå på opdagelse i vores online inspirationsunivers.

chevron-down