Vola

50 år med ikonisk dansk design

I mere end fem årtier har VOLA skabt armaturer og udstyr til køkken og bad. Bag udviklingen af VOLA står Verner Overgaard og Arne Jacobsen, der i 1968 tegnede det første VOLA-armatur i Aarhus – VOLA skriver sig dermed ind i en gylden tid i dansk designhistorie.

Sidenhen flyttede produktionen til Horsens, hvorfra der stadig produceres armaturer og tilbehør til designglade kunder.

 

Læs mere

Vola sortiment

Håndklædetørrer
Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur
Sæbedispenser
Toiletpapirholder
Håndklædeholder
Hylde
Toiletbørsteholder

Samarbejdet mellem de to initiativrige mænd blev startskuddet til et helt nyt koncept i branchen og, ikke mindst, et tidløst design, der i dag kan bryste sig af at være en af landets mange designklassikere. Allerede den gang blev designet hædret fra både danske og internationale sider som et betydningsfuldt kvalitetsstempel.

Originalitet og skandinaviske linjer

 
Med en lang og stolt designtradition i bagagen designer VOLA til badeværelse og køkken med samme stilsikre hånd som tilbage i 1968.

Designet er originalt og befriende enkelt – her er der skåret helt ind til benet, så de runde former og rene linjer står skarpt i det skandinaviske udtryk. De geometriske, cirkulære og cylindriske former skaber de præcist afstemte former i VOLA-produkternes enkle og stilrene design.

Det giver designet den tidløshed, som det udstråler, og som trækker tråde tilbage til de gyldne streger i 1968, hvor form og funktion understøttede det stærke design-dna. VOLA lader sig dermed ikke diktere af trends og tendenser, men skaber kun nye tidløse produkter, når der er et reelt behov for det.

Bæredygtig og ansvarlig produktion

VOLA er kendt for deres unikke håndværk og insisterende fokus på bæredygtighed. Og det er også det fokus, de vægter over trends og tendenser.

Kun de nyeste teknologier og naturlige processer bliver anvendt i produktionen, der tager højde for langvarige og holdbare produkter indvendigt såvel som udvendigt.

VOLA anvender udelukkende det reneste stål og messing for at sikre produkternes holdbarhed, og at du derfor ikke skal skifte dem ud de næste mange år. Samtidig er alle metaller 100 % genanvendelige, så der aldrig går noget til spilde. På den måde sikrer VOLA både sine kunder et langvarigt produkt og miljøet mindst mulig belastning.

Volas eksklusive farver

Bad & Fliser er en af de få forhandlere, der kan tilbyde hele Volas sortiment af farver. Heriblandt finder du også Volas eksklusive farver.

Sort
Børstet Sort
Børstet Kobber
Børstet Guld
Kobber
Dyb Sort
Guld
Nikkel
chevron-down