SS304

Less is more

Fordi vi her hos Bad & Fliser dagligt er i øjenhøjde med vores kunder, ved vi også, hvad der er efterspørgsel på. Og den efterspørgsel imødekommer vi ved at skabe produkter i samarbejde med dygtige partnere, der ved, hvad de laver.

Læs mere

SS304 sortiment

Papirholder
Håndvaskarmatur
Toiletbørste
Håndklædestang
Brusesæt
Bundventil
Håndklædekrog
Kararmatur
Håndklædetørrer

Derfor fører vi eksklusive produkter, under navnet SS304, der er designet i samarbejde med Bad & Fliser. Her finder du blandt andet håndvaskarmatur, brusearmatur, håndklædetørrer, bundventiler og andet tilbehør til badeværelset.

Produkterne findes i seks udvalgte overflader. Det er, fordi vi tror på, at less is more, når det handler om kvalitetsprodukter. Det er tilmed kvalitetsprodukter til en favorabel pris, fordi luksus ikke behøver at være alt for dyrt.

Tidens trends indhyllet i kvalitet

Der findes utallige muligheder, når det kommer til at vælge armaturer til badeværelset. SS304 rammer lige ind i tidens foretrukne trends og farver. Forbrugeren ønsker at være moderne, men når det kommer til badeværelser, ønsker forbrugeren også at være tidløs.

Produkter fra SS304 er moderne og tidløse på en og samme tid - og så er de produceret i materialer i meget høj kvalitet. Det er essentielt med produkter, der kan holde til daglig brug, og det ved vi selvfølgelig alt om hos Bad & Fliser.

Udviklet med bæredygtighed i fokus

Vi lever i en tid, hvor det handler om at sætte så få aftryk som muligt, når det kommer til produktion. Det er vi bevidste om, og derfor er SS304 produceret med stor omtanke for bæredygtighed. Ikke kun i forbindelse med produktion, men også i de materialer som produkterne er lavet i.

Alle produkter er udført i rustfrit stål. Det er også heraf brandets navn stammer - SS304 betyder rustfrit stål. Derudover kommer produkterne i en PVD-behandlet overflade, som forlænger levetiden. Det betyder altså, at du med SS304 er garanteret kvalitetsprodukter med en lang levetid, der samtidig er nemme at holde rene og flotte.

chevron-down