Gravelli

Nyt liv til beton – fra rå til elegant

I en lille garage blev beton for første gang lagt i støbeskeen tilbage i 2012, da Gravelli tog de første skridt mod deres betoneventyr. I dag arbejder der mere end 20 ansatte i deres produktionshaller, der spænder over mere end 2000 m2. Det vidner om den store vækstrejse, Gravelli har været på, siden den første beton blev støbt.

Læs mere

Gravelli sortiment

Vaske
Lampe

Hos Bad & Fliser er vi eneforhandlere af Gravelli i Danmark, og vi er stolte over at præsentere et nytænkende brand, når det gælder interiør og møbler til badeværelset. Gravelli fremstiller alt fra betonvaske til betonborde og -lamper i et kreativt møde med et råt materiale. Med andre ord skubber de grænserne for, hvordan beton kan bruges i indretningen.

Enkle, tidløse former bryder med trends

Gravelli er et levende bevis på, at beton ikke behøver være et tungt og koldt materiale.

Med deres betonprodukter viser de i stedet beton i et nyt lys, hvor det får kontrast i de rene og enkle former, der skaber de tidløse designs, som kendetegner Gravellis produkter.

På den måde passer det både ind i den rå og industrielle indretning såvel som den minimalistiske og moderne – om end beton ikke er et materiale for alle, men for dig der ønsker et modigt udtryk. Gravellis produkter hylder naturen gennem betonens uperfekte look. Det giver dig originale produkter, hvor ikke to er nøjagtig ens. Med årene vil betonen ændre karakter, få patina og være med til at fortælle en historie.

Omhyggelighed og tålmodighed skaber kvalitetsprodukter

Tålmodighed og omhyggelighed er to nøgleord, når Gravelli fremstiller deres produkter. Det er det, der adskiller dem fra andre. Selvom betonen uden på ser ”færdig” ud, må processen ikke forhastes. Gravelli går aldrig på kompromis med kvalitet, og derfor gennemgår deres produkter nøje ”modningsprocesser” – præcis som en kvalitetsvin.

Produkterne modnes, slides og imprægneres over fire uger for at skabe et holdbart og modstandsdygtigt produkt i høj kvalitet. Dertil bruges udelukkende de fineste materialer, som bruges med nænsom og ansvarsbevidst hånd for at undgå spild.

Bad og Fliser vask
chevron-down