Copenhagen Bath

Funktionelle badeværelsesmøbler i mere end et årti

Siden 2009 har Copenhagen Bath kreeret unik sanitet til den kræsne forbruger. Med sit blik for kunden giver Copenhagen Bath dig mulighed for at være medkreatør på dine baderumsløsninger.

Hos Copenhagen Bath har de opbygget et brand med fokus på individualitet. Det understreger deres store udvalg, hvor der er noget for enhver smag og personlig stil.

Læs mere

Copenhagen Bath sortiment

Håndklædeholder
Toiletrulleholder
Hylde
Knage
Beauty Box
Toiletbørsteholder
Bundventil
Skammel
Badekar
Spejl
Vask
Dobbelt Håndklædeholder

Copenhagen Bath serier

Dansk design med fokus på funktion og finesse

Rene linjer, unikke detaljer og funktionalitet er bare nogle af de nøgleord, der kendetegner Copenhagen Baths designunivers. Det er stærkt dansk design, når det er bedst.

Med en klassisk skandinavisk formgivning får du derfor sanitet, der passer ind i de fleste moderne hjem. Bag mange design – eksempelvis Scandinavian Suite – står Mikal Harrsen. Han er tro mod den nordiske designtradition, der taler et rent og klart formsprog med minimalistiske undertoner.

 

De stramme designlinjer går igen gennem alle produkter fra Copenhagen Bath, lige fra badekar og håndvaske til møbler og tilbehør.

Fokus på velvære og kvalitetshåndværk

Velvære og nydelse skal afspejle sig på dit badeværelse. Og selvom design og funktionalitet står højt på prioriteringslisten hos Copenhagen Bath, er kvalitet en lige så stor mærkesag. De tre skaber tilsammen et baderumsmiljø med fokus på velvære.

Du skal nemlig nyde dit badeværelse velvidende, at det lever op til dine ønsker og behov i hverdagen, og at det er fremstillet med kvalitet, håndværk og slidstærke materialer for øje.

Den tårnhøje kvalitet sikrer Copenhagen Bath både gennem deres samarbejde med de største leverandører på markedet og ved at være lagerførende på hele deres sortiment – på den måde har de et skarpt blik på alt, der kommer ud til dig som kunde.

chevron-down