Decor Walther

Fire årtier med kvalitet på badeværelsesinteriøret

Det tyske high-end brand Decor Walther har meget erfaring inden for badeværelsesindustrien. Med lange spor der strækker sig tilbage til 1973, har de i dag markeret sig som en af de førende leverandører af badeværelsestilbehør, som rækker langt ud over de tyske grænser.

Decor Walthers virksomhedsfilosofi hviler på tre kerner: Diskret luksus, tidløshed og høj kvalitet gennem solidt håndværk. Sammen gennemsyrer de det tyske brands designunivers fra ende til anden. I sortimentet nedenfor finder du både sæbeskåle, sæbedispenser, toiletbørster, hylder, tandkrus og meget mere.

Læs mere

Decor Walther sortiment

Håndklædeholder
Toiletpapirholder
Toiletbørste
Toiletpapir Beholder
Sæbedispenser
Tandkrus
Vatrondelholder
Sæbeskål
Make-up Spejl
Lysestager
Kleenex Holder
Beauty Box
Bakke
Hylde
Bænk
Pedalspand
Bruseskraber

Diskret luksus – iøjnefaldende design

Badeværelsestilbehør fra Decor Walther udstråler luksus, men på en underspillet måde. De formår at forene design og kvalitet i et formsprog, der signalerer eksklusivitet, men på en facon hvor alle kan være med. Det adskiller dem særligt fra andre producenter på markedet.

Designet kendetegnes af et formsprog, der hverken er forældet eller trendy, men som findes i spændet midtimellem – i stedet er det tidløst på en diskret måde.

Det tidløse design er ikke kedeligt, snarere tilfører det dit badeværelse et roligt miljø, hvor der er plads til at slappe af – præcis som et badeværelse bør være

Håndværk med substans

Finish ned til mindste detalje. Decor Walther går aldrig på kompromis med kvalitet og håndværk. Der ligger tyngde i kvalitet, og derfor stiller brandet altid høje krav til deres samarbejdspartnere inden for produktion. De udvælger nøje de bedste eksperter på hvert enkelt område, så de er sikre på, at det færdige produkt afspejler luksus og kvalitet.

De individuelle, manuelle produktionsprocesser gør den store forskel, når det kommer til den komplekse produktion, som er et af Decor Walthers varemærker.

Mange af produkterne bliver galvaniseret, poleret og samlet i hånden. Det giver Decor Walther en større finføling med alle deres produkter, som gennemgår skarpe kvalitetskontroller, før de giver badeværelserne et strejf af diskret luksus hos stilbevidste kunder verden over.

chevron-down