Revolution

Solidt grundlag med 70 års erfaring fra byggebranchen

70 års erfaring blev grundstenen for det portugisiske firma Water Evolution, hvor Bad & Fliser er eneforhandlere på flere af produkterne i Danmark. Firmaet, der nu er specialister i smukke designløsninger til badet, blev lanceret i 2005.

Læs mere

Revolution sortiment

Brusesæt
Håndklædestang
Håndvaskarmatur
Kararmatur
Toiletbørste
Toiletrulleholder
Pungvandlås

Revolution serie

Mere end 50 kompetente medarbejdere er hver dag med til at sikre, at brandet leverer det bedste af det bedste til deres kunder. Det er også derfor, Bad & Fliser forhandler produkter fra Water Evolution. De er eksperter i at lave smukke armaturer og tilbehør til badet, hvor design og kvalitet når uanede højder.

Hos Bad & Fliser går produkterne fra Water Evolution under navnet Revolution: Fordi deres produkter er revolutionerende, når det gælder æstetik og funktionalitet

Stærke samarbejder sikrer udsøgt design

Revolution har et mantra om, at de altid vil gå den ekstra mil. Både hvad angår design og funktion. Derfor arbejder de tæt sammen med arkitekter, interiørdesignere og udviklere inden for ejendomme og hotelbranchen.

Det er netop derfor, at vi hos Bad & Fliser præsenterer produktserien Revolution i vores sortiment. Designet er unikt og tidløst og løser på samme tid alle udfordringer, der hidtil har været på farvevalg.

Produkterne kommer i hele 21 overflader. Uanset om du er til krom, rustfrit stål eller noget helt tredje, kan du få det med produkter fra Revolution. De tilbyder det kvalitetssikre materiale PVD, der både holder længe og ikke får patina. PVD-overfladerne kommer i 13 forskellige farver, der sikrer dig et personligt badeværelse.

Strikse inspektioner giver det bedste resultat

Revolution kvalitetssikrer alle processer i deres produktion. Fra råmateriale til levering hos kunderne. Uden undtagelse.

Det gør de, fordi de altid vil sikre sig, at kunderne får det bedst tænkelige produkt. De går en ekstra mil hver evig eneste dag. Og det skinner igennem.

chevron-down